Vaga: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku novembra ući u znak Strijelca i donijeće vam pogodnosti za započinjanje novih pregovora oko predstojećih projekata, a donijeće vam uspjeh i na polju komunikacija.

Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Bićete ishitreni i previše samouvjereni, što će za posljedicu imati sukobe sa nadređenima i dovešće do zastoja u završnoj fazi jednog važnog projekta. To će vam nanijeti finansijske gubitke, a uticaće i nepovoljno po vaš položaj i status na radnom mjestu.

Saturn će 09. novembra praviti sekstil sa Neptunom i doprinijeće poboljšanju vaših usluga, a to će vam donijeti veći broj zadovoljnih klijenata i stabilnije poslovanje. Očekuju vas dobici koji će vam pomoći da većim dijelom pokrijete gubitke koje ste imali u prethodnim danima. Uspjećete da dovršite projekat koji se našao u zastoju.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke od ranijih investicija. Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Zahvaljujući istrajnim naporima, vašem autoritetu i stručnosti, uspjećete da ostvarite napredak u pregovorima koji se tiču finansiranja predstojećih radnih zadataka, kao i nabavke neophodnog materijala.

Obratite više pažnje na komunikaciju sa klijentima i njihove sugestije i želje, jer će ti biti nesporazuma i nejasnoća. Mars 19. Novembra ulazi u znak Škorpije gdje je snažan. Uložićete veliku energiju u sređivanje finansijske situacije. Budite pažljivi 24. novembra, kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom, jer ćete biti suočeni sa neočekivanim teškoćama koje mogu poremetiti vaše finansijske planove i akcije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, kvadrat Marsa sa Plutonom u prvoj dekadi novembra unijeće veliki nemir u vaše odnose sa voljenom osobom. Nesuglasice će nastati u vezi organizacije vašeg zajedničkog života, uređenja životnog prostora ili oko raspodjele porodičnih obaveza. Nakon učestalih prepirki, uspjećete da pronađete obostrano zadovoljavajuće rješenje do sredine mjeseca.

Druga polovina novembra, posebno treća dekada, donijeće vam ponovo napetosti i ozbiljne nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Mars će praviti opoziciju sa Uranom, zbog čega ćete vaš partner i vi imati suprotne ideje i zahtjeve oko toga u šta je prioritetno da ulažete sredstva. Biće vam neophodno da se usmjerite na nalaženje kompromisa.

Ako ste slobodni, osoba koja vam se dopada i kojoj ste planirali da privučete pažnju neće obraćati pažnju na vas nimalo. Umjesto toga će početi da se viđa i izlazi sa osobom koju vi ne možete da smislite.

To će u vama izazvati ljubomoru i počećete da smišljate način kako da vašoj konkurenciji smjestite nekakvu intrigu. Za to vrijeme će neko kome se vi dopadate osmisliti izuzetno kreativan plan kako da vas osvoji i u tome će uspjeti. Do kraja mjeseca ćete ući u novu vezu prijatno iznenađeni.

Starije Vage će biti promjenjivog raspoloženja. Vaša osjećanja će se kretati od ljubomore i razočaranja s jedne strane, do zaljubljenosti i platonske ljubavi s druge strane. Neko će vam poklanjati pažnju, ali vi nećete umjeti adekvatno da reagujete.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno, osim oko sredine novembra, kada ćete biti podložni hormonskom disbalansu i prolaznoj prehladi.

Više se odmarajte i izbjegavajte da duže vrijeme provodite na hladnom, vlažnom i vjetrovitom vremenu. Biće vam osjetljivo grlo. Svakodnevne fizičke rekreativne aktivnosti će pozitivno uticati na vaš imuni sistem.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info