Strijelac: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera ulazi u vaš znak na početku novembra i donosi vam bolji osjećaj za saradnju, lični nastup i pojačava vašu kreativnost na svim poljima. Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i donijeće vam teškoće na polju finansija koje će prouzrokovati nesuglasice sa saradnicima oko raspodjele zarade. Ako se ove nesuglasice završe raskidom jedne važne saradnje, bićete na dvostrukom gubitku.

Saturn će 09. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da dovršite prioritetne radne zadatke u predviđenom roku, što će vam donijeti dobitke koji će vam omogućiti da pokrijete prethodne minuse na računu.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da razriješite intrige koje su vas ometale u postizanju ciljeva i koje su negativno uticale na vaš ugled i posao u cjelini. Uspjećete da povratite ranije stečene pozicije.

Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite napredak u saradničkim odnosima i poslovima koji su povezani sa društvenim organizacijama. To će vam donijeti dobitke, a uticaće i na uvećanje vašeg ugleda. Uspjeh ćete ostvariti i na polju menadžmenta. Može se dogoditi da dobijete unapređenje.

Mars ulazi u znak Škorpije 19. novembra, što će pojačati vašu sposobnost donošenja strateški važnih odluka i ostvarićete uspjeh u tajnim pregovorima. Ostvarićete dobru saradnju sa zdravstvenim institucijama. Merkur će krenuti direktno i uspjećete da prevaziđete prepreke koje su vas držale u neizvjesnosti. Opozicija Marsa sa Uranom upozorava vas da izbjegavate nelegalne poslove.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, praviće u prvoj polovini novembra sekstil sa Plutonom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Ovo će pojačati vašu strastvenost, na šta će vaš partner reagovati oduševljenjem. Bićete u mogućnosti da razriješite neke nesporazume, što će vam omogućiti da poboljšate komunikaciju u vezi.

Merkur će u drugoj polovini novembra krenuti direktno i postaćete otvoreniji, promišljeni i iskreni u svemu u odnosu sa voljenom osobom. Neke ideje o zajedničkim aktivnostima, koje su vam djelovale neostvarive, sada će vam biti dostupnije pa ćete ih predložiti partneru. Vaš partner će se složiti sa većim dijelom vaših prijedloga. Imaćete više vremena za intimu.

Ako ste slobodni, osjećaćete pojačani optimizam i više nego obično ćete izlaziti, viđati se sa prijateljima, upoznavati nove ljude. Bićete komunikativni i lako ćete nalaziti sagovornike i istomišljenike svojom vedrinom i lijepim izgledom, jer ćete umjeti lijepo da se dotjerate – privlačićete pažnju.

Tako ćete privući osobu koja odgovara vašim očekivanjima u ljubavi. Otkrićete da imate vrlo slična interesovanja, a počeće odmah da se bude i obostrane emocije. Do kraja novembra ćete ući u skladnu vezu.

Nešto stariji Strijelci će, zahvaljujući dobro osmišljenom nastupu, šarmu i samouvjerenosti, uspjeti da osvoje osobu koja im se dopada. Potrebno je da imate u vidu da ne bi valjalo da pretjerate u samouvjerenosti i da previše idealizujete vašu simpatiju.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno u prvoj polovini novembra, ali vam se savjetuje da obavezno praktikujete svakodnevne fizičke vježbe i psihofizičku relaksaciju, kako biste umanjili osjetljivost na stres.

U drugoj polovini mjeseca ćete biti podložni hormonskom disbalansu, kao i psihosomatskim smetnjama, upalnim procesima i povredama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info