Škorpija: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera na početku novembra ulazi u znak Strijelca i otvara vam velike mogućnosti za poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Imaćete dobar osjećaj za tokove novca i za raspoređivanje prihoda i rashoda. Ovo je povoljno vrijeme za nove investicije. Bićete dobro informisani o stanju na berzi, a vaši vješti potezi u tom pravcu će vam donijeti sigurne dobitke.

Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Budite pažljivi u vezi primopredaje informacija, jer ćete biti izloženi pokušajima da vam neko nedobronamjeran podmetne lažnu informaciju i time stekne ličnu korist na vašu štetu.

Saturn će 09. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju kreativnosti, za šta ćete dobiti podršku. Vaše ideje će vam se isplatiti. Mars pravi sekstil sa Jupiterom 12. novembra i donosi vam finansijske dobitke, što će uvećati saldo na vašem računu i omogućiti vam da investirate u nove projekte. Dobici vam dolaze i preko tajnih kanala.

Izbjegavajte da ulazite u rizike, kako poslovne tako i finansijske, 14. novembra, jer biste mogli da se nađete na gubitku zbog loše procjene. Mars ulazi u vaš znak 19. novembra i omogućiće vam da učvrstite vaše pozicije, kao i da istaknete svoj autoritet. Merkur će narednog dana krenuti direktno i biće vam lakše da vaše planove sprovodite u djelo.

Budite pažljivi 24. novembra, kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom. Doći će do iznenadnog razilaska sa jednim poslovnim partnerom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Venere u znak Strijelca, početkom novembra, poboljšaće vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da unesete više kvaliteta u vašu vezu tako što ćete se potruditi da ugodite svom partneru i da mu ispunite jednu želju. Iznenadićete voljenu osobu jednim lijepim poklonom. Uspjećete da razriješite neke nesuglasice.

Venera će 14. novembra praviti kvadrat sa Neptunom. Bićete skloni flertu i ulasku u tajnu vezu. Vaš partner će primijetiti da ste u nečemu neiskreni i to će izazvati konfliktne situacije. Venera će 24. novembra praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da izađete iz zanosa i popravite odnos sa voljenom osobom. U suprotnom ćete se naći na ivici raskida.

Ako ste slobodni, pružiće vam se mogućnost da na samom početku novembra uđete u emotivnu vezu sa osobom sa kojom se duže vrijeme viđate i koja vam se dopada. Ubrzo nakon toga ćete upoznati nekog novog ko će na vas ostaviti snažan utisak i ko će vam jasno pokazati da je zainteresovan za intimnu vezu sa vama.

Može vam se lako dogoditi da uđete u paralelnu vezu, ali vam to u isto vrijeme donosi i opasnost od raskida prve. Imajte u vidu da je druga osoba neko ko je u prolazu.

Starije Škorpije će pristati da započnu slobodnu i neobaveznu vezu sa osobom koja im se dopada. Kada saznate da se ta osoba viđa sa još nekim, napravićete ljubomornu scenu. Sami ste pristali na vezu slobodnog tipa, prisjetite se.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti dobro i stabilno, pod uslovom da se pridržavate zdravih navika, da se više krećete i da izbjegavate poroke i prevelike fizičke i mentalne napore bez adekvatnog odmora.

U drugoj polovini novembra bićete podložni uplanim procesima u predjelu bubrega i mokraćnih kanala. Moguć je i grip. Preduzmite preventivne mjere.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info