Ribe: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku novembra ući u znak Strijelca i vaše polje posla i karijere. Pojačaće se vaš osjećaj za poslovne odnose i saradnju. Vaš lični nastup će biti ljubazniji i zapaženiji. Ostvarićete uspjeh ako se bavite sopstvenim poslom.

Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Budite pažljivi u odnosima sa saradnicima. Sa jednim dugogodišnjim saradnikom se nećete složiti oko raspodjele prihoda od zajedničkog posla i doći će do nesuglasica zbog ranije neizmirenih obaveza. To će znatno otežati vašu dalju saradnju, a može je i dovesti u pitanje. Ovo vam neće ići u prilog i zbog toga se potrudite da riješite ove probleme bez ulazaka u konflikte.

Saturn će 09. novembra praviti sekstil sa Neptunom i otvoriće vam mogućnost da poboljšate situaciju na polju saradničkih odnosa. Oslonite se na svoj osjećaj, ali i na realne činjenice, jer će vam to olakšati da nađete pravi pristup rješenju problema.

Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da zahvaljujući svojoj vještini i istrajnim nastojanjima poboljšate priliv novca na vaš račun, isplatite veći dio vaših dugovanja i finansijskih obaveza i ostvarite uspon na poslovnom polju. Moguće je da dođe i do unapređenja.

Kvadrat Venere sa Neptunom vas upozorava da imate u vidu sa vaše želje neće biti u skladu sa vašim mogućnostima. Zbog toga se bavite samo onim što će vam donijeti sigurnu korist u poslu. Mogućnost stručnog usavršavanja imaćete u trećoj dekadi novembra, kada Merkur krene direktno. Sunce će ući u vaše polje posla 22. novembra i donijeće vam mogućnost preuzimanja veće odgovornosti i rukovođenja.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, praviće retrogradnu konjunkciju sa Suncem i učiniće vas sposobnim da prevaziđete ranije nesuglasice sa voljenom osobom. Jedno drugome ćete moći lakše da se prilagodite i naći ćete način da se dogovorite i oko onih stvari oko kojih imate različite stavove i mišljenja. To će vašu vezu podići na viši nivo.

Druga polovina novembra donosi vam više izlazaka i druženja. Merkur će krenuti direktno pa će biti mnogo manje nesporazuma i mnogo više ćete koristiti zajedničke trenutke uz voljenu osobu da biste jedno drugom ispunjavali želje. Imaćete dobar osjećaj za potrebe vašeg partnera. Umjećete da organizujete zajedničke trenutke na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni, bićete više nego obično aktivni u društvenim okupljanjima i u radu organizacija čiji ste član. Upoznaćete nove ljude od kojih će se izdvojiti neko ko će vam već pri prvom susretu djelovati vrlo privlačno, ne samo fizički već i po načinu nastupa, komunikacije i inteligencijom.

Počećete da se viđate sve češće i već od polovine novembra ćete postati bliski i nakon toga i intimni. Oboje ćete se složiti da želite emotivnu vezu i to će biti mudar izbor. Otkrićete da ste stvoreni jedno za drugo.

Nešto starije Ribe će privući osoba koju će upoznati na jednom putovanju i sa kojom će započeti komunikaciju na daljinu. Neće vam smetati fizička udaljenost. Osim uživanja u svakodnevnim kontaktima, počećete da pravite zajedničke planove.

Zdravlje. Vaša vitalnost će biti na potrebnom nivou, tako da će vam zdravlje najvećim dijelom biti stabilno. Ovo ne znači da možete da se opustite i budete lijeni i inertni, jer vam to može donijeti tegobe poput bolova u donjem dijelu leđa i vratu zbog smanjene aktivnosti.

Važno je da se više krećete i da imate dovoljan broj fizičkih aktivnosti. Moguća je lakša i prolazna prehlada.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info