Rak: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera na početku novembra ulazi u znak Strijelca i otvara vam povoljne mogućnosti za ostvarenje napretka ili nove saradnje u oblastima usluga. Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i donijeće vam velike prepreke i neslaganja sa poslovnim partnerima u završnom dijelu jednog zajedničkog projekta. Krajnji rezultat neće zadovoljiti vaša očekivanja i krenuće međusobne optužbe koje će još više komplikovati situaciju.

Saturn će 09. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Od nekoga ko je stručniji i iskusniji od vas dobićete dragocjenu podršku za rješavanje spornih situacija u poslovnim odnosima, što će vam pomoći da izbjegnete ozbiljnije gubitke i stabilizujete vaše pozicije.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da pokrenete novi kreativni projekat i da ostvarite zapažene rezultate u oblastima zabave. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom 12. novembra. Vaši konstruktivno usmjereni napori donijeće vam neophodna sredstva za završetak jednog važnog projekta.

Mars će 19. novembra ući u znak Škorpije i u svoje sjedište, što će vas činiti veoma motivisanim da vaše napore usmjerite u poslove koji su povezani sa oblastima zabave, ugostiteljstva i sporta. Merkur će dan kasnije krenuti direktno i ubrzaće ostvarenje vaših planova.

Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom i donijeće vam niz srećnih okolnosti koje će vam omogućiti da proširite ponudu vaših usluga, a to će vam donijeti dobitke. Mars će praviti opoziciju sa Uranom, što vas upozorava da možete imati finansijske probleme i gubitke u odnosima sa saradnicima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce će u prvoj dekadi novembra praviti sekstil sa Saturnom, koji vlada vašim poljem ljubavi. Donijeće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom i ostvarenje jednog velikog i važnog zajedničkog plana. Saturnov sekstil sa Neptunom će vam omogućiti da ostvarite zajedničke želje. Vaš parter i vi ćete se osjećati ispunjeno i bićete privrženi jedno drugom.

Merkur će u drugoj polovini novembra praviti sekstil sa Saturnom. Više nego obično ćete razgovarati sa partnerom i razmatraćete šta biste sve željeli da postignete zajedno. Oko svih prijedloga ćete uspjeti da se složite i, osim što ćete poboljšati komunikaciju, radićete i na ostvarivanju zajedničkih planova. Više ćete izlaziti i družiti se, što će vam ispuniti vrijeme.

Ako ste slobodni, novembar vam donosi velike šanse da započnete emotivnu vezu koja će se pokazati stabilnom i koja će trajati dugo. Postoje mogućnosti i da uđete u vezu koja bi se pokazala sudbinskom.

Upoznaćete, preko zajedničkog prijatelja, osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled i sa kojom ćete lako ostvariti kontakt. Počećete da se viđate i ubrzo ćete uvidjeti da jedno drugom odgovarate u mnogo čemu. Doći će do obostrane zaljubljenosti i do kraja mjeseca ćete započeti novu vezu.

Nešto stariji Rakovi će uspjeti da se, nakon dužeg nastojanja, emotivno zbliže sa dugogodišnjom simpatijom. Mada će i dalje da zadržava određenu emotivnu distancu, vaša simpatija će pristati da uđe u emotivnu vezu sa vama.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti najvećim dijelom novembra stabilno i dobro. Moguće su samo povremene tegobe koje se odnose na slabiju cirkulaciju, lakši i prolazni disbalans hormona i meteoropatske smetnje u slučajevima nagle promjene vremenskih prilika.

Potrebno vam je više odmora. Izbjegavajte da se fizički i mentalno iscrpljujete. Bavite se rekreativnim vježbama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info