Ovan: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera na početku novembra ulazi u znak Strijelca i otvara vam mogućnost za započinjanje nove saradnje sa ženama koje su poslovno povezane sa inostranim firmama.

Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla. U odnosima sa poslovnim partnerima i klijentima nailazićete na velika neslaganja koja će dovoditi do napetih situacija. Ovo može dovesti i do prekida nekih poslova.

Nailazićete na impulsivne reakcije drugih ljudi, a povremeno i vaših nadređenih. Mada će vas ovo ometati u postizanju napretka vaših ciljeva, sekstil Sunca sa Saturnom i Merkura sa Plutonom donijeće vam uspjeh u obrtu novca i uspjećete da povučete neophodna sredstva za finansiranje važnih radnih zadataka. Tako ćete uspjeti da stabilizujete vaše poslovanje. Ostvarićete uspjeh u pregovorima iza zatvorenih vrata, što će vam još više učvrstiti položaj.

Druga dekada novembra donijeće vam više uspjeha u javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima, zahvaljujući sekstilu Marsa sa Jupiterom. Ovo će doprinijeti i porastu vaših finansija. Mars ulazi 19. novembra u znak Škorpije gdje je u svom vladarstvu. Donijeće vam snažnu motivaciju i energiju koju ćete usmjeriti u poboljšanje obrta novca i ostvarićete dobitke. Merkur će krenuti direktno i moći ćete brže i efikasnije da ostvarujete vaše planove.

Sunce će ući u znak Strijelca 22. novembra, a narednog dana će u istom znaku Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom. Ovo će vam donijeti mogućnost za pokretanje nove saradnje sa inostranim partnerima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, na samom početku novembra će ući u znak Strijelca. To će unijeti više vedrine i optimizma u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da nekuda otputujete i dobro se zabavite. Gdje god se to pokaže potrebno, pružaćete voljenoj osobi podršku. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i slobodnom vremenu.

Venera će 14. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i donijeće vam emotivne zaplete zbog toga što ćete otkriti nešto što je vaš emotivni partner krio od vas. Na sreću, shvatićete da se radi o relativno nebitnim stvarima. Konjunkcija Venera sa Jupiterom unijeće veliki sklad i sreću u vašu emotivnu vezu. Doći će do stabilizacije u odnosu ulaskom Venera znak Jarca.

Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo sa osobom iz inostranstva sa kojom ćete započeti intenzivnu komunikaciju na daljinu. U početku će to biti iz čiste radoznalosti, a kasnije ćete otkriti kako dijelite mnogo zajedničkog. Imate slično mišljenje o mnogim stvarima i slične ciljeve u životu.

U trećoj dekadi novembra će vam se pružiti mogućnost da se sa tom osobom vidite uživo, da odete na vikend putovanje. Mogućnost da se nakon susreta dogodi emotivna veza je velika i realna.

Stariji Ovnovi će lako i bez mnogo truda ući u vezu sa osobom koju će upoznati na jednom kursu. Postoji mogućnost i da uđete u vezu sa osobom koju poznajete iz mlađih dana i sa kojom ste išli u školu nekada.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti najvećim dijelom novembra stabilno i vaš imuni sistem će biti osnažen zahvaljujući tome što ćete biti stalno u pokretu i umjećete da osjetite šta vam je potrebno za dobro zdravlje.

Vodićete više nego obično računa o fizičkoj kondiciji i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. To će vas činiti otpornijima na stresne okolnosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info