Lav: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera na početku novembra ulazi u znak Strijelca i pojačava vaše kreativne sposobnosti. Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i znatno će vam otežavati pregovore oko pokretanja novih projekata. Sa drugom stranom ćete doći u ozbiljna neslaganja, kao i sa vašim nadređenima. Budite pažljivi u saobraćaju. Ako se bavite trgovinom i uslugama, naći ćete se na gubitku.

Saturn će 09. novembra praviti sekstil sa Neptunom i donijeće vam priliv sredstava za nastavak ranije započetih radnih zadataka. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da dovršite važne radne zadatke sa kojima ste bili u zaostatku. Nakon toga ćete imati više mogućnosti da započnete sa realizacijom novih.

Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Doprinijeće razvoju ranije započetih projekata koji obuhvataju oblasti komunikacija, trgovine, saobraćaja, kreativnog rada i zabave. Izbjegavajte da ulazite u rizične poslove i investicije kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom, jer vam to može nanijeti gubitke. Nećete moći jasno da sagledate vaše mogućnosti.

Mars će 19. novembra ući u znak Škorpije, a narednog dana će Merkur krenuti direktno. Usmjerićete vaše napore na sve što je moguće dovršiti u predviđenom roku, u čemu ćete imati uspjeha. Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom, a to će se povoljno odraziti na vaše kreativne ideje. Uspjećete da na finansijskom polju ostvarite veće dobitke.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, zahvaljujući sekstilu Sunca sa Saturnom, u prvoj polovini novembra ćete biti više nego obično posvećeni porodici i pomagaćete voljenoj osobi oko kućnih obaveza. Zajedničkim snagama ćete poboljšati uslove zajedničkog života. Uvećaćete zajednički budžet, a imaćete i bolji osjećaj za to šta je vašem partneru potrebno i to ćete mu pružati.

Druga polovina novembra će vam proteći u skladnom odnosu sa voljenom osobom. Jedno drugom ćete pružati podršku gdje god se to pokaže potrebno. Imaćete dovoljno ideja i inicijative za kvalitetno provedeno zajedničko vrijeme. Ispunićete partneru jednu želju za koju znate da je duže vrijeme priželjkuje. To može da bude i jedno uzbudljivo vikend putovanje.

Ako ste slobodni, privući će vas neko koga ćete upoznati preko nekog vida zajedničkih ili poslovnih aktivnosti. U početku će vam ta osoba djelovati neupadljivo i povučeno, ali ćete spontano započeti razgovor koji će vas oboje voditi ka sve više zajedničkih interesovanja i tema.

Čak i kada ne budete vodili razgovore, prijaće vam blizina te osobe. Počećete da se viđate privatno, da povremeno izlazite, a onda ćete osjetiti obostranu zaljubljenost. Oboje ćete se složiti da želite da uđete u vezu.

Nešto stariji Lavovi će početi da sarađuju sa jednom osobom koja će početi da im se dopada. Uvidjećete da se i vi dopadate toj osobi. Odlučićete da ne žurite i da se prvo bolje upoznate. Za početak ćete nekoliko puta da zajedno izađete.

Zdravlje. Očekuje vas dobro i stabilno zdravlje u novembru. Neophodno je da se više krećete i da radite svakodnevne fizičke vježbe. U suprotnom vam pretjerano sjedenje i neaktivnost mogu izazivati bolove u predjelu leđa.

Neće vam prijati hladnije vrijeme, ali ako budete vodili računa da se oblačite toplije, nećete biti izloženi mogućnosti da se prehladite.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info