Jarac: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera na početku novembra ulazi u znak Strijelca i donosi vam mogućnost pokretanja projekta koji ste pripremali uz asistenciju osoba i saradnika u koje imate najviše povjerenja i od kojeg očekujete veliki uspjeh i još veću zaradu.

Mars, koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere, praviće 05. novembra kvadrat sa Plutonom. Donijeće vam ozbiljna neslaganja sa nadređenima. Ako ste vi u ulozi nadređenog, bićete skloni da namećete drugima svoj način pristupa radnim zadacima, a to će se pokazati kontraproduktivno i nanijeće štetu vašem ugledu, a negativno će uticati i na radne rezultate vašeg tima.

Saturn će 09. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Ovaj aspekt će vam donijeti bolji osjećaj za pregovore, dogovore i komunikaciju sa svim osobama koje su vam važne za ostvarenje napretka u razvoju velikih i dugoročnih projekata.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem donijeće vam rješenja kojima ćete poboljšati odnose sa saradnicima i obnoviti jednu saradnju koju ste u prošlosti prekinuli, a koja je bila korisna. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom 12. novembra. Uspjećete da uvećate vaše tajne fondove i da iz tih izvora finansirate prioritetne radne zadatke, što će vam donijeti prednost nad konkurencijom i uvećati vaše prihode.

Mars će 19. novembra ući u znak Škorpije, a Merkur će narednog dana krenuti direktno, što će vam otvoriti dosta prostora za uspostavljanje uspješnijih i efikasnijih saradničkih odnosa, posebno sa finansijskim sektorom, kao i sa raznim rukovodiocima. Izbjegavajte upuštanje u rizične poslove i investicije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ostvarićete sklad koji vam je potreban u odnosima sa voljenom osobom, zahvaljujući vašim naporima da se uskladite u zajedničkim željama i akcijama. Više vremena ćete provoditi zajedno, poboljšaćete komunikaciju i imaćete bolji osjećaj kako da se postavite prema voljenoj osobi da biste se bolje razumjeli. Vaši kvaliteti u emotivnoj vezi će doći do izražaja.

Druga polovina novembra biće vam puna dinamike i zajedničkih nastojanja da ostvarite ciljeve koje želite. Na prvom mjestu ćete poboljšati uslove zajedničkog života, tako što ćete obnoviti nešto u kući ili otići u kupovinu neophodnih stvari za domaćinstvo. Organizovaćete se tako da možete više da izlazite na mjesta za zabavu i da imate vremena i za intimu.

Ako ste slobodni, svojim stabilnim stavovima, načinom na koji budete nastupali i predstavljali sebe, privući ćete osobu koja je emotivna po prirodi, kreativna i širokih pogleda na svijet.

Mada će vam djelovati nepraktično, upravo taj dio će biti nešto što će vas privući, jer ćete nakon upoznavanja otkriti da možete da joj pomognete da praktično rješava neke stvari u životu. Ona će vam zauzvrat donijeti više razonode i probudiće u vama emocije. Do kraja novembra ćete spontano ući u skladnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će početi da dobijaju pažnju od osobe koju će upoznati preko zajedničkog prijatelja. U početku ćete biti nezainteresovani, ali ćete od sredine novembra početi da odgovarate na dobijenu pažnju. Počećete da se viđate.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja i što raznovrsnije aktivnosti. Izbjegavajte sve što je monotono i ustaljeno.

Vrijeme je da promijenite vaše svakodnevne navike, kao i radne navike i da unesete nešto novo u svoju brigu za zdravlje. U protivnom ćete biti podložni depresivnom raspoloženju. Najviše će vam prijati svakodnevna šetnja, jer će vam to ojačati imunitet.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info