Djevica: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku novembra ući u znak Strijelca i omogućiće vam da ostvarite bolju saradnju sa dobavljačima i korisnicima vaših usluga. To će vam olakšati da važne radne zadatke dovršite u predviđenom roku.

Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom, a to vas upozorava da izbjegavate svaki vid rizika u poslu i ulazak u rizične investicije. Lako možete da se nađete na gubitku i u velikim problemima. Saturn će 09. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Uspjećete da ubrzate ostvarenje jednog velikog i dugoročnog zajedničkog projekta. Sa poslovnim partnerima ćete poboljšati i učvrstiti odnose, što će donijeti obostranu korist i dobitke.

Merkur će u drugoj dekadi novembra praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da ponovo pokrenete važne poslovne pregovore koji su bili u prekidu i zastoju. Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Uložićete napore da pribavite neophodna sredstva za završetak jednog važnog projekta i u tome ćete imati uspjeha. Oko jednog dijela ulaganja tih sredstava nećete moći da se usaglasite sa poslovnim partnerima, što bi vam moglo donijeti manju zaradu od očekivane.

Mars će ući u znak Škorpije19. novembra i donijeće vam snažnu motivaciju da ostvarite uspjeh u započetim pregovorima. Bićete snalažljivi, proračunati i koristićete svaku slabost druge strane pa ćete pregovore okrenuti u svoju korist. Merkur će krenuti direktno, što će vam donijeti više uspjeha u trgovini. Konjunkcija Venere sa Jupiterom će vam donijeti veliku zaradu od realizacije jednog projekta.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, tokom novembra ćete osjećati potrebu da se povjeravate voljenoj osobi i razgovaraćete o raznim važnim, ali i opuštajućim temama. To će vas zbližiti i imaćete bolji uvid u potrebe voljene osobe. Znaćete kako da se postavite u svakoj prilici, što će vašem partneru prijati. Dobro ćete se razumjeti i vaš partner će se slagati sa vašim prijedlozima.

Bićete u mogućnosti da zajedničkim snagama i idejama poboljšate izgled zajedničkog prostora i bićete posvećeni porodici i rješavanju potreba članova vaše porodice. Ako imate djecu, njima ćete poklanjati posebnu pažnju. Sa voljenom osobom ćete provoditi veliki dio slobodnog vremena u zajedničkim aktivnostima i to će vam oboma posebno prijati.

Ako ste slobodni, bićete pozvani na zabavu koja se održava u mjestu udaljenom od mjesta gdje stanujete. Na toj zabavi ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju svojim otvorenim i vedrim nastupom, koja će umjeti da vas sa nekoliko riječi oraspoloži i koja ima izražene intelektualne sposobnosti.

Doći će do buđenja obostranih emocija. Nakon zabave ćete nastaviti da održavate kontakt i počećete da razmatrate kada opet možete da se vidite i da provedete zajedničko vrijeme. To ćete i ostvariti.

Nešto starije Djevice biće neodlučne da li da prihvate poziv osobe kojoj se dopadaju da izađu zajedno. Kako nećete imati bolju mogućnost, niti će biti nekoga ko bi vam se više svidio, prihvatićete poziv. Nećete se razočarati.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti stabilno tokom novembra, ali je neophodno da izbjegavate duži boravak na vjetru i hladnoći. U protivnom vam se može dogoditi jača prehlada, koja može da se prošiti i da dođe do upale u predjelu urološkog trakta, a moguća je i upala grla.

Potrebno vam je da se više krećete i da se bavite svakodnevnom psihofizičkom relaksacijom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info