Blizanci: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku novembra ući u znak Strijelca i otvoriće vam mogućnosti da sklopite jedan ili više poslovnih ugovora koji će vam u budućnosti donijeti očekivane dobitke. Sklopićete bar jedno novo i korisno poslovno partnerstvo. Uspjeh vas očekuje na polju javnosti.

Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Izbjegavajte sve moguće vidove finansijskih mahinacija i ulazak u rizične transakcije i investicije, jer bi vam to moglo nanijeti ozbiljne gubitke. Bićete pritisnuti uvećanim troškovima.

Sunce i Saturn će praviti povoljne aspekte sa Neptunom, koji se nalazi u vašem polju posla, što će vam donijeti veliki uspjeh, a moguće je i unapređenje. Ostvarićete značajne dobitke u velikim i dugoročnim projektima. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da započnete dugo odlagani projekat koji se odnosi na oblast usluga. Donijeće vam zadovoljne klijente.

Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Vaša kreativnost će vam omogućiti da ostvarite značajne dobitke nakon predstavljanja javnosti jednog projekta na kom ste vrijedno radili i od kojeg mnogo očekujete. Uspjeh je siguran, ali ćete se suočavati i sa preprekama iz tajnih izvora kao i sa ponudama za saradnju koje u pozadini imaju pokušaje finansijskih manipulacija. Toga se čuvajte, da ne biste imali gubitke umjesto očekivanih dobitaka.

Mars će 19. novembra ući u znak Škorpije i omogućiće vam da vašim uobičajenim uslugama dodate nove, sa čijim startom ste kasnili. Merkur će krenuti direktno i više nećete imati prepreka. Konjunkcija Venere sa Jupiterom uvećaće vašu popularnost u javnosti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, zahvaljujući većinom skladnim aspektima Jupitera, koji vlada vašim poljem ljubavi, očekuje vas dosta lijepih dešavanja i poboljšanja u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete više vremena i inicijative za zajedničke aktivnosti. Vaš partner će biti prijatno iznenađen pažnjom koju ćete mu poklanjati. Na taj način ćete vašu vezu učiniti stabilnom i skladnijom.

Kvadrat Venere sa Neptunom, 12. novembra, donijeće vam teškoće oko organizovanja zajedničkog vremena, a vaš partner će biti sklon sumnjama u vas i misliće da nešto krijete. To će unijeti prolazne smetnje u vaš odnos. Konjunkcija Venere sa Jupiterom, u trećoj dekadi mjeseca, doprinijeće ostvarenju zajedničkih želja. Prijaće vam zajedničko putovanje.

Ako ste slobodni, početkom novembra ćete upoznati nekog ko dolazi izdaleka i s kim ćete već na prvi pogled doživjeti obostranu simpatiju i otkriti da imate brojna zajednička interesovanja. Bez obzira što ne živite u istom mjestu, nastavićete kontakt i učestvovaćete u jednom zajedničkom projektu.

Bićete pomalo nesigurni kuda vodi ovaj odnos, jer će vam djelovati da nećete moći da riješite trenutne prepreke. Ubrzo će vam se ukazati mogućnost da opet budete zajedno i ući ćete u vezu.

Stariji Blizanci će imati niz srećnih okolnosti u svojoj želji da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Bićete skloni idealizovanju, ali vam to neće smetati da na kraju dobijete punu pažnju vaše simpatije i da započnete vezu sa njom.

Zdravlje. Bićete osjetljivog zdravlja i podložni upalama u predjelu urinarnog trakta. Moguć je i osjetan pad imuniteta pa vam se savjetuje da se više krećete i da radite svakodnevne fizičke vježbe radi bolje fizičke kondicije.

Izbjegavajte duži boravak na hladnim i vlažnim mjestima. Bićete skloni prehladi i lošoj cirkulaciji. Krajem mjeseca će vam se poboljšati imunitet.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info