Bik: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera na početku novembra ulazi u znak Strijelca i u vaše polje platnog prometa. To će vam donijeti poboljšane uslove za dobijanje donacija i finansijske podrške, a ostvarićete i bolje odnose i dogovore sa investitorima.

Mars će 05. novembra praviti kvadrat sa Plutonom, što upozorava da ćete nailaziti na napete odnose sa nadređenima i klijentima, a uzroke nećete biti u stanju da jasno sagledate i da ih rješavate na adekvatan način. Bićete skloni da reagujete impulsivno i da ulazite u sukobe, a što vam može nanijeti štetu.

Saturn će praviti sekstil sa Neptunom 09. novembra i donijeće vam veliku pomoć saradnika u svemu što je povezano sa poslovima od dugoročnog značaja. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju javnosti i partnerstava, što će vam donijeti mogućnost za poboljšanje saradnje sa poslovnim partnerima i za započinjanje novih zajedničkih projekata.

Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Posvetićete se poboljšanju vaših usluga i svemu što je od koristi vašim klijentima, što će vam donijeti dobitke. S druge strane ćete se suočavati sa teškoćama u odnosima sa saradnicima koje će vam remetiti stabilne finansijske tokove, ali ćete to uspjeti da riješite na zadovoljavajući način.

Mars će ući u znak Škorpije 19. novembra i donijeće vam velike šanse za uspjeh u oblastima javnosti. Ovo će dodatno podržati Merkur koji će odmah potom krenuti direktno. Konjunkcija Venere i Jupitera 24. novembra donijeće vam dobitke kroz veće obrte finansija. Izbjegavajte ishitrene poteze i odluke, jer vam to može donijeti raskid jednog ugovora, zbog opozicije Marsa sa Uranom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Mars, koji vlada vašim poljem braka, praviće 05. novembra kvadrat sa Plutonom što će vam prouzrokovati veliku napetost i moguće sukobe u odnosu sa voljenom osobom. Mnogo toga će biti oko čega nećete moći da se složite. Vaš partner će vas svojim ponašanjem, impulsivnim reakcijama i frustracijama izbacivati iz ravnoteže. Doći će do zahlađenja u odnosu.

Očekuje vas poboljšanje situacije oko 12. novembra, kada ćete oboje biti spremni da nešto konkretno učinite kako biste umanjili probleme sa kojima ćete se suočavati. To će biti kratkog trajanja, jer ćete zbog opozicije Marsa sa Uranom, već 24. novembra, zastupati suprotne stavove. Ovo bi moglo znatno da naruši sklad u vašoj vezi. Potreban vam je kompromis.

Ako ste slobodni, vaša strastvenost će biti pojačana i odvešće vas u avanturu sa osobom koja će vas samo fizički privlačiti. Osim u intimnim odnosima, u koje ćete bez razmišljanja ući, ni u čemu drugom se nećete moći međusobno složiti.

Vaš odnos će biti previše dinamičan. Osjećaćete snažan međusobni erotski naboj, nakon čega će dolaziti do isto tako žestokih svađa i neprijatnih scena. Krajem mjeseca ćete ovu vezu prekinuti. To će vam donijeti olakšanje, ali vas niko drugi neće privući nakon toga.

Stariji Bikovi će pružati više pažnje osobi sa kojom su počeli da se viđaju u prethodnom periodu. Zbog nepovoljnih okolnosti, vaša viđanja neće biti česta, ali će to doprinijeti razvoju odnosa i boljem upoznavanju. Još nije vrijeme za vezu.

Zdravlje. Prva dekada novembra vam donosi sklonost upalama u predjelu bubrega i urološke tegobe. Ako imate pijesak u bubregu ili mokraćnim kanalima, možete imati komplikacije. Biće vam osjetljiva žuč. Žene će osjećati tegobe u predjelu jajnika.

Druga polovina novembra će vam biti povoljnija i imaćete jači imunitet, ali ćete biti osjetljiviji na stresne okolnosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info