Orsay: 5 modernih komada garderobe za fantastičan jesenji stajling

0

Jesenja sezona je spektakularna iz više razloga, a jedan od njij je i taj što možete eksperimentisati sa mnogobrojnim stilovima i dobiti veoma moderne kombinacije. Kako biste u tome uspjele i ove jeseni, donosimo pet modernih komada garderobe iz Orsaya, a koji će vam pomoći da dobijete fantastičan stajling.

Romantična bluza


Bluze su uvijek poželjan komad garderobe, a u zavisnosti od modela, možete postići veoma upečatljiv pa čak i pomalo romantičan stajling. Upravo takva je i ova: nježno plava boja sigurno će se dobro uklopiti sa mnogobrojnim drugim bojama, a podignuta kragna i nabori na prednjem dijelu detalji su koji je izdvajaju u odnosu na druge komade garderobe.

Najbolje od svega je to što se bluze veoma lako mogu ukombinovati u bilo koji stajling, bilo da ih kombijunete sa suknjama, pantalonama ili pak farmericama. Naravno, sve zavisi od toga kakav stajling želite da postignete, a sa bluzom postoji tako mnogo opcija.

Dugi blejzer


Blejzer je komad garderobe koji volite ili ne. Mnoge žene ga izbjegavaju, jer ih podsjeća na muški komad garderobe te tvrde kako on nimalo nije ženstven. Međutim, u praksi je totalno drugačije – blejzer je veoma funkcionalan komad garderobe te gotovo da ne možemo zamisliti proljetnu sezonu, a ni tople jesenje dane, bez ove popularne jakne.

Ove jesenje sezone možete birati i nešto duži blejzer, a koji će se veoma dobro uklopiti sa uskim farmericama ili kožnim helankama (ovdje se u svakom slučaju preporučuje da gornji dio kombinacije bude nešto duži, kako cjelokupni stajling ne bi izgledao neukusno). A, što se tiče boje – dozvolite da vas svi primijete i birajte crveni blejzer ove jesenje sezone.

Moćne gležnjerice


Voljele ih ili ne, činjenica je da je jesen bez njih nezamisliva, a činjenica je i to kako su gležnjerice najpopularniji model obuće tokom jesenje sezone. Možete pronaći tako mnogo modela popularnih cipela, da je ponekad veoma teško odlučiti se samo za jedne, a ako volite modele koji su ujedno i klasični i moderni, onda su ove gležnjerice jedna od najboljih opcija.

Bogata nijansa smeđe veoma dobro se može iskombinovati sa svim drugim bojama, imajući u vidu kako je riječ o neutralnoj nijansi, a efekat krokodilske kože veoma je moderan ove jesenje sezone. Blok peta je klasični dio kod ovih gležnjerica, a koja ujedno pomaže da “lakše” hodate, bilo da je vani kiša ili suvo vrijeme.

Nova mala “crna” haljina


I same znate kako je mala crna haljina komad garderobe koji se može nositi u svim prilikama (naravno, sve u zavisnosti od modela koji birate), ali ove jesenje sezone možete se odlučiti i za novu malu crnu haljinu. O čemu je riječ? Zapravo o bordo haljini, a koju možete takođe nositi u svim prilikama.

Bordo je najpopularnija jesenja boja, ponaša se poput crne te je tako zgodna za kombinovanje sa svim drugim bojama. Isto kao i sa malom crnom haljinom, ovdje nema potrebe za nekim pretjeranim stilizovanjem, a bijeli obrubi na donjem dijelu haljine i na rukavima odrađuju odličan posao – raskošnu bordo čine svježijom, a cjelokupni stajling upečatljivijim.

Hit pantalone


Pantalone su sigurno komad garderobe koji nosimo tokom jesenje sezone, a sigurno su i komad garderobe koji nam pomaže da se osjećamo veoma ugodno. Naravno, ovdje takođe postoje mnogobrojni modeli, a većina ih može osigurati veoma moderno i upečatljivo modno izdanje. Takve su i karirane pantalone, a koje su jedan od vodećih trendova ove jesenje sezone.

Zapravo, s pravom se može reći kako je karirani dezen u vrhu popularnosti tokom svake jesenje sezone pa nećete pogriješiti sa bilo kojim komadom garderobe koji je ukrašen njime. Naravno, da bi sve bilo što skladnije i efektnije, poželjno je da u sklopu jedne kombinacije nosite samo jedan dezenirani komad garderobe, a karirane pantalone sa visokim strukom možete kombinovati s čim poželite (sve dok je jednobojno) te ih ujedno nositi u svim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info