Ovo su najmodernije torbe ove jeseni

0

Torba, tašna, torbica – možete je zvati kako god želite, ali činjenica je da je ona više nego potreban modni detalj koji svi mnogo volimo.

Osim što nam je neophodna da u njoj ponesemo sve što nam je potrebno u toku dana, ona nam pomaže i da postignemo bolji, zanimljiviji i upečatljiviji stajling. Naravno, svake sezone se dešava da su određeni modeli zanimljiviji i praktičniji od drugih, a evo o kojim torbama je riječ ove jeseni.

Krokodilska koža

Orsay

Efekat krokodilske kože često se može činiti pomalo grub, ali to ove jesenje sezone uopšte nije slučaj, bar kada je riječ o ovoj torbi, jer je ona u nježnoj puder ružičastoj boji. Zapravo, upravo pomenuta boja ovu torbu čini tako tako privlačnom, a ujedno i veoma modernom.

 

Metalne ručke

MONA

Iako ovo nije posebno nova stvar, torbe s metalnim ručkama jedan su od trendova ove jesenje sezone. Ovdje postoji više modela, a metalne ručke upečatljivi su detalj koji ih može izdvojiti u odnosu na druge torbe. Crna kožna torba sa metalnim ručkama boje srebra sigurno će privući pažnju, a odlična je u svim prilikama.

 

Okrugla torba

MANGO

Možda ne baš najpraktičnije – ponekad se pomalo teško snaći u torbama ovog oblika – ali su okrugle torbe veoma dominantne ove jesenje sezone. Ono što nam je privuklo pažnju kod ovog modela sa slike jesu mali detalji boje zlata, a koji se tako dobro uklapaju sa crnom brušenom kožom te je čine tako zanimljivom i privlačnom.

 

Jesenje sedlo

H&M

Veoma praktična, a i dalje veoma popularna, sedlo torba odlična je u mnogobrojnim prilikama, a ove jesenje sezone možete izabrati i modele ove torbe koji su u karakterističnim jesenjim bojama. Jedna od njih je i tamnija nijansa smeđe, a efekat krokodilske kože čini da ova fantastična torba izgleda veoma skupocjeno.

 

Monohromatski stil

ZARA

Kombinovanje istih boja ili nijansi iste boje uvijek je dobra opcija, a to nije zaobišlo ni torbe ove jesenje sezone. Imajući u vidu kako je bordo jedna od najpopularnijih jesenjih boja, ona je svoj put našla i do raznih modela torbi, a monohromatsko izdanje postignuto je kombinovanjem obične i brušene kože usljed čega ova torba izgleda još upečatljivije.

 

Upečatljivi jesenji trend

MONA

Koliko god pokušavale da ga izbjegnemo ove jesenje sezone, to je gotovo pa nemoguće: dezen zmijske kože možete pronaći na svim asesoarima i obući, čak i na određenim komadima garderobe. Trenutno je jedan od najpopularnijih dezena pa ni torba u ovom stilu nije izuzetak. Ipak, kako bi sve bilo upečatljivo i kako biste uvijek bile primijećene, crvena torba sa dezenom zmijske kože odradiće fantastičan posao.

 

Tople jesenje nijanse

Nine West

Jesen je prekrasno godišnje doba, jer smo okružene spektakularnim jesenjim bojama, a neke od njih, inspirisane najljepšim godišnjim dobom, našle su svoj put i do komada garderobe i asesoara. Shodno tome, torba na kojoj su zastupljene tople jesenje nijanse odličan je izbor, jer je veoma upečatljiva, a bez problema je možete nositi u mnogobrojnim prilikama.

 

Crno-bijeli svijet

Deichmann

Kao i kod situacije kada ne znate šta da obučete – obično ćete se opredijeliti za kombinaciju crne i bijele – tako je i kada je riječ o torbama. Ova bijela strukturisana torba “prošarana” je sa par crnih linija pa je veoma lako možete ukombinovati u bilo koji stajling. Metalne ručke čine je još modernijom, a možete je nositi ili u ruci ili preko ramena.

 

Trendi ruksak

Orsay

Ruksak je veoma funkcionalan i iako već odavno ne idemo u školu, postoje veoma trendi modeli koje možemo nositi u mnogobrojnim prilikama (ruku na srce, to su najčešće dnevne prilike). Rado ga nosimo i ove jesenje sezone, jer je veoma popularan, a ako vam je cilj da se izdvojite u odnosu na okolinu, onda je dezen zmijske kože pun pogodak.

 

Prekrasna bundeva

MONA

Jesen je poznata i po tome što je sezona bundeva, a ukoliko vam je cilj da na veoma jednostavan, ali veoma efektan način osvježite svoj stajling ove jesenje sezone, onda je torba u raskošnoj tamno narandžastoj boji (čitajte: boja bundeve) baš za vas. Najbolje od svega je to što je riječ o prilično neutralnoj boji pa je možete kombinovati sa mnogobrojnim drugim bojama, a i sam oblik ove torbe veoma lako će se uklopiti u bilo koji stajling.

 

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info