Dnevni horoskop za 12.10.2019.

0

Ovan


Prilagodite planove drugima i obuzdajte potrebu da sve sami uradite, a da se prije toga ne posavjetujete s partnerom. Ako vam ko uputi kritiku, prihvatite je kao dobronamjeran savjet. Mlađi Ovnovi će biti posebno dobro raspoloženi pa nije isključeno da će se večeras negdje i dobro zabaviti.

Bik


Oslobodite dan od viška obaveza i posvetite se sebi, ma koliko vam neko zbog toga prigovarao. Ne računajte previše na nečiju pomoć, a ni da će vas razumjeti onaj kome se požalite. Ako ste zaljubljeni, imaćete osjećaj da druga strana nije iskrena prema vama, ali to će biti subjektivan osjećaj kojem se ne smijete prepustiti.

Blizanci


Pripremite se na dan povećanih obaveza pa čuvajte energiju za ono najbitnije. Neki bi mogli otići u posjetu rođacima ili prijateljima koji žive u drugom gradu. Mogli biste sklopiti poznanstvo putem interneta i uživati u intrigantom otkrivanju osobe s kojom se dopisujete. Brzo bi moglo doći do susreta.

Rak


Bićete nekomunikativni pa ćete se bolje osjećati u samoći koja će vam pružati sigurnost. Podsvijest i snovi biće intenzivni, a intuicija jaka pa ćete tačno predosjećati nečije namjere prema sebi. Radovi oko kuće ili vikendice, uređenje i proširenje stambenog prostora, zamjena manjeg stana za veći i slični planovi i poduhvati biće uspješni.

Lav


Činiće vam se da vam partner ne poklanja dovoljno ljubavi i pažnje. Možda ste se udaljili jedno od drugog, a da to niste ni primijetili. Učinite sve kako bi se odnos vratio na staro. Odmak od svakodnevnice omogućiće vam poseban i drugačiji odnos s partnerom. Zato je ovaj vikend idealan da se negdje zaputite i otputujete.

Djevica


Suzdržite se od nestvarnih finansijskih odluka. Partner će biti objektivniji od vas pa uvažite njegovo mišljenje. Vaše aktivnosti će se mahom vrtiti oko druženja i razgovora s prijateljima i rodbinom. Moguć je poziv za zabavu na kojoj ćete sresti zanimljive osobe. Uživaćete u nečijem nastojanju da vas osvoji.

Vaga


Veseliće vas okupljanja i dobro ćete se osjećati okruženi ljudima s kojima vas povezuju slični interesi. Zauzeti će uživati uz svog partnera i unijeti u odnos više romantike. Slobodnima će se sviđati neko koga često viđaju u omiljenom kafiću. Očekujete li goste, u žurbi ćete spremati stan i pripremati ručak.

Škorpija


Trudićete se da izađete u susret zahtjevima ukućana. Izborite se za više slobode i vremena koje ćete moći posvetiti sebi. Želite li ostaviti utisak na osobu koja vam se sviđa, zadržite neke stvari za sebe i podstaknite je da vam se otvori. Ako ste planirali duže putovanje, dobro ćete se provesti, ali i prilično umoriti.

Strijelac


Većina ljubavnih parova promijeniće nešto u svojoj vezi, planirati roditeljstvo ili brak. Bićete puni energije i optimizma. Mogli biste imati intenzivnije kontakte s bratom ili sestrom, odnosno bližom rodbinom. Vozači neka danas budu oprezni za volanom, naročito ako putuju noću.

Jarac


Mogli biste dogovoriti susret s prijateljima u svom domu ili izlazak. Slobodni će biti zaokupljeni emotivnim životom. Oduševiće vas kvalitete osobe koju ste upoznali pa ćete se prepustiti toku ljubavnih događaja bez ustezanja. Ako ste u braku, partner će vam prepustiti donošenje bitnih odluka.

Vodolija


Mudrim savjetom ili brzim djelovanjem, bićete od velike pomoći partneru i time učvrstiti odnos. Primjećivaćete širinu u svom načinu razmišljanja i više ulagati u lični razvoj. Bićete u prilici obaviti razgovor koji će sagovorniku vratiti osmijeh na lice. Izlazak na kafu sa simpatijom mogao bi završiti prvim poljupcem.

Ribe


Slobodni će maštati o novoj ljubavnoj vezi, međutim, situacija bi se mogla zakomplikovati ako se sve prebrzo odigra. Ako imate loših iskustava iz prošlosti, nemojte time opterećivati sadašnju vezu, jer partner to primjećuje. Moraćete prilčati o onome što vas muči, kako bi druga strana shvatila da se ne radi o vašoj nezainteresovanosti za nju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info