ZARA: 5 modernih jesenjih komada garderobe koji su sada na sniženju

0

Sezonska sniženja već su počela i odlično je to što se veoma upečatljivi komadi garderobe mogu pronaći po veoma povoljnim cijenama. Kako nam je ZARA jedan od najdražih brendova, zavirile smo malo u omiljene radnje i pronašle pet odličnih jesenjih komada garderobe koji su sada na sniženju.

Bluza na preklop


Fantastična eksplozija cvijeća na ovoj bluzi sa preklopom osvježiće vaš stajling ove jesenje sezone, a sigurno će vam pomoći i da izgledate veoma upečatljivo i moderno. Imajući u vidu kako je riječ o najpopularnijem dezenu na svijetu, bez obzira na sezonu, sigurno ćete doći u prvi plan, a stil ove bluze može vam pomoći i da izgledate malo više i vitkije.

Ona je odlična za kombinovanje sa gotovo svim komadima garderobe, mada je poželjno da donji dio bude nešto uži (recimo, suknja olovka kroja ili uske pantalone) i jednobojan, dakle da ne bude dezeniran. Cijena: 29.95 KM (koštala 59.95 KM).

Lepršavi mantil


Jesenja sezona je vrijeme i kada nam je veoma često potrebna neka vrsta jakne, s obzirom da jesenja jutra i večeri mogu biti svježiji. Teksas jakna jedna je od opcija, a vanvremenski baloner sigurno ćemo dodati bilo kojoj kombinaciji.

Međutim, jednako je poželjan i bilo koji model mantila, a koji je odličan za slojeviti način oblačenja. Puder ružičasta veoma je nježna i privlačna boja, a tako dobro se slaže sa svim bojama iz neutralnog spektra pa je ovaj lepršavi mantil odlična opcija kada želite da malo osvježite svoj svakodnevni stajling te kada su u pitanju nešto svježiji jesenji dani. Cijena: 39.95 KM (koštao 79.95 KM).

Bluza bez ramena


Nećemo se odreći ni popularnog ljetnjeg trenda, a koji možemo bez problema nositi i tokom toplijih jesenjih dana, a to su otkrivena ramena. Bluza bez ramena odličan je izbor za sve neobavezne prilike, a ovaj jesenji model dugih rukava veoma lako ćete uvrstiti u svakonevni stajling.

Iako je predviđena za neformalne prilike, odlično je možete iskombinovati sa svim modelima pantalona, kao i sa određenim modelima suknji, a zanimljivi dezen koji neodoljivo podsjeća na čipku sigurno će pridonijeti što upečatljivijem stajlingu. Cijena: 29.95 KM (koštala 49.95 KM).

Karirane pantalone


Karirani dezen je najpopularniji dezen tokom jesenje sezone, a možete ga pronaći na svim komadima garderobe, kao i na aseosarima. Sve je veoma moderno i poželjno tokom jeseni, kada je riječ o kariranom dezenu, a pantalone ukrašene pomenutim dezenom sigurno nećemo zaobići.

I one vam mogu pomoći da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling, a posebno kada se radi o modelima kod kojih je dezen nešto “blaži”. Šta to znači? Dezen je dobijen miješanjem neutralnih boja pa je iz tog razloga idealan za kombinovanje sa svim drugim bojama. Cijena: 29.95 KM (koštale 49.95 KM).

Blejzer


Najpopularniju proljetnu jaknu nećemo zaobići ni tokom jeseni, posebno kada su u pitanju topliji dani. Blejzer je veoma funkcionalan, jer ga možete kombinovati sa tako mnogo komada garderobe, čak i sa određenim modelima haljina.

A kako biste izgledale što upečatljivije, ove jesenje sezone možete birati i blejzer sa gingam dezenom. Ovdje samo obratite pažnju da bi bilo veoma poželjno da ostatak kombinacije ne bude dezeniran, kako biste dobile što skladniji i moderniji stajling. A, takođe, imajući u vidu kako je ovo najpopularnija proljetna jakna, nosićete je i naredne proljetne sezone. Cijena: 39.95 KM (koštao 79.95 KM).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info