5 MANGO suknji koje obožavamo ove jeseni!

0

Suknja je komad garderobe koji veoma rado nosimo u svim prilikama, a ako vam je cilj da i ove jesenje sezone izgledate moderno, privlačno i istinski fantastično, birajte jednu (ili čak svih pet) od sljedećih MANGO suknji.

Dezenirana plisirana suknja


Plisirana suknja već je par sezona apsolutni hit, a ove jeseni možete birati midi plisiranu suknju koja je obogaćena nekom vrstom dezena. Kako je karirani dezen ultra popularan tokom jesenje sezone, jedna od opcija je i plisirana suknja koja je ukrašena njim. Međutim, ultra urbano izdanje ćete dobiti kada se odlučite za plisiranu suknju sa sitnim kariranim dezenom.

Zašto? Dezen je veoma sitan te ga ne morate kombinovati samo sa jednobojnim komadima garderobe, midi kroj suknje je idealan baš za sve prilike, a odlično je možete kombinovati i sa svim popularnim modelima jesenje obuće – od čarapa-čizmica preko klasičnih gležnjerica do čizmi koje sežu do koljena.

Teksas suknja


Vjerovatno ste već ove jesenje sezone nosile teksas jaknu i sigurno niste pogriješile – ona je trend koji nikada ne prolazi, a idealna je za sve neobavezne prilike. Ali, šta je sa teksas suknjom? Znate li da je ona jedan od jesenjih hitova? Da, teksas suknja trenutno je u vrhu liste popularnih komada garderobe, a i MANGO nas je obradovao tamnom teksas suknjom A kroja koja se kopča s prednje strane.

Odlična je za mnogobrojne prilike, a s obzirom na to da je riječ o tamnom teksasu, veoma lako je možete kombinovati sa svim drugim bojama. Jedinu zamjerku imamo na ovo kopčanje s prednje strane, jer zbog njega ova prekrasna suknja odgovara (uglavnom) toplijim jesenjim danima.

Suknja na preklop


Znate kako je tokom sezone koja je iza nas (to divno i drago ljeto!) bila ultra popularna haljina na preklop? Naravno da znate i sigurne smo da imate bar jednu, a popularni kroj se zadržao i ove sezone, samo u malo drugačijem obliku. Naime, suknja na preklop još je jedan od trendi komada garderobe, a posebnu draž joj daje pojas na gornjem dijelu. Dužina do koljena ili do pola lista svakako je odgovarajuća mnogobrojnim prilikama, ali i prilično jednostavna za kombinovanje.

Ukoliko vam je cilj da dobijete elegantan, a istovremeno ležeran stajling, odličnu kombinaciju dobijate kada pomenutu suknju kombinujete sa rolkom i mokasinama. S druge strane, jako dobro se slaže i sa klasičnim modelima košulja i bluza i klasičnim salonkama ili gležnjericama sa stileto štiklom.

Suknja sa životinjskim uzorkom


Ljubiteljke životinjskog uzorka, ovo je vaša jesen! Upravo pomenuti uzorak ponovo je apsolutni hit, možete ga pronaći na svim komadima garderobe, uključujući i asesoare, a rijetko koja trend seterka i dama koja prati trendove nema bar jedan komad garderobe sa ovim uzorkom ove jeseni. Samo jedan od načina da ga uvrstite u svoj stajling ove jesenje sezone jeste i da birate ovu prekrasnu MANGO suknju.

Veoma moderan i privlačan kroj odličan je za sve prilike, a vi samo obratite pažnju na sljedeće: ukoliko birate suknju sa životinjskim uzorkom, neka to bude jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije. U suprotnom, može se desiti da izgledate pomalo kičasto, a to vam sigurno nije cilj.

Karirana suknja


Osim životinjskog uzorka, ove jesenje sezone apsolutni hit je i karirani uzorak. Zaista, ne postoji komad garderobe na kojem on nije zastupljen (znate li da je upravo suknja sa ovim uzorkom jedan od prvih izbora, ove jeseni, žena koje prate trendove i modu), a najbolje od svega jeste to što ne postoji žena kojoj on ne stoji dobro.

Štaviše, upravo popularni karirani uzorak vam može pomoći da osvježite svoj stajling, a kako biste to uradile na najlakši mogući način, predlažemo da birate kariranu suknju. Kao što već napomenusmo na početku, nešto sitniji karirani dezen uvijek će privući pažnju, a sigurno će vas svi pitati gdje ste nabavile ovu suknju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info