Dnevni horoskop za 28.09.2019.

0

Ovan


Očekujte dodatni podsticaj vašoj fizičkoj energiji danas. Dan je kao stvoren da sredite stan i očistite plakare od starih stvari. Provozajte se biciklom ili idite u šetnju. Takođe, možete sjesti i pogledati koliko ste daleko od svojih životnih ciljeva, da li ste na pravom putu i da li treba nešto da promijenite. Vježbajte i tijelo i duh.

Bik


Ako ste imali neke teške projekte ili zadatke, iskoristite današnju energiju da ih riješite. Dodatna energija je upravo ono što vam je bilo potrebno. Pravo je vrijeme da se sastanete sa ljudima i porazgovarate o bitnim stvarima. Veše komunukacione vještine će, takođe, doći do izražaja. Donosićete odluke mnogo brže nego obično.

Blizanci


Možda osjećate više energije nego obično. Planete su tako poređane da će povećati vašu mentalnu i fizičku snagu, a to je upravo ono što vam je trebalo da pozavršavate poslove koji su vam se skupili. Ako uspijete sve da završite na vrijeme i ostane vam vremena, pomozite i ostalima. Naravno, prvo odradite svoje.

Rak


Ako postojii nešto što želite da odradite, danas je pravi dan za to. Planete će vam pružiti svu potrebnu snagu da završite zadatak pred vama. Oslobodite se nesigurnosti i slobodno krenite naprijed ka ispunjenju cilja. Imate sposobnost da donesete pravilne odluke, zato vjerujte u sebe.

Lav


Ako ste se osjećali usporeno, danas je dan kada ćete biti puni snage i vaša kreativnost će doći do izražaja. Iskoristite priliku da izađete na svjež vazduh i bavite se malo fizičkim aktivnostima. Vježbanje će vam pomoći da malo očistite svoj um. Ne čudite se ako otkrijete da ste bolje fokusirani nakon toga.

Djevica


Ako vas nešto interesuje, sad je pravi trenutak da to i probate. Avantura donosi uzbuđenje, kreativnost i energiju koja je dio vas. Vi ste umjetnička duša. Njena stimulacija je ono što je čini zdravom. Doživite nešto novo danas. Čak i ako je to samo šetnja, to će vam dati potreban podsticaj.

Vaga


Danas ćete imati snage da sredite stvari koje su vam smetale. Organizacija je prava aktivnost koja vam je potrebna, sredite stan, plakare ili kancelariju. Dovođenje u red stvari oko vas je ono što će vam donijeti mir i osjećaj lične kontrole. Sredite svoje ciljeve, preispitajte ih i krenite naprijed.

Škorpija


Danas ste puni energije i spremni ste na sve. S obzirom na vaš, ponekad radikalan, pristup stvarima koje radite, možda ćete morati malo da se zauzdate. Imate humani pristup životu i ako ono što želite povređuje nekog, može da stvori unutrašnji konflikt. Razmislite dobro o svojim planovima prije nego što preuzmete korake ka njihovom ostvarenju.

Strijelac


Danas može biti pravi trenutak da ponovo probate neke stvari koje vam prije nisu uspijevale. Poraz vam može srušiti samopouzdanje, ali i to je sastavni dio života koji nas gradi kao ličnost. Pokušavajući ponovo je ono što će vam dati snagu i izgraditi jak karakter kao i dići samopouzdanje.

Jarac


Vaš inovativan pristup zadacima može vam poslužiti i danas. Dan je pun energije i otkrićete da vam danas sve ide od ruke. Ako ste uzeli nešto da radite, obratite pažnju na detalje. Sagledajte stvari iz svakog ugla. Može biti da ćete imati više izbora nego što ste u početku mislili.

Vodolija


Ako vam se nakupio posao, sada je pravi trenutak da ga odradite. Na vrhuncu ste snage i projekte koje niste mogli da završite sada ćete sa lakoćom privesti kraju. Iskoristie snagu koju imate da završite sve poslove, ne dopustite da vam se ponovo nagomilaju. Uradite šta se mora uraditi, vidjećete, osjećaćete se odlično poslije toga.

Ribe


Danas ne morate da brinete o produktivnosti. Zahvaljujući planetama, ovo bi mogao da bude jedan od najefikasnijih dana u posljednje vrijeme. Spremite se i krenite naprijed. Sve ćete postizati bez problema; ako imate hobi uživajte u njemu. Biće to korisno vrijeme za vas.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info