Vodolija: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku oktobra praviti kvadrat sa Plutonom i donijeće vam teškoće u razvoju aktuelnih radnih zadataka. Uzrok je, s jedne strane, u spletkama nedobronamjernih osoba koje žele da ostvare ličnu korist na vašu štetu. S druge strane je uzrok u onome što niste dobro razradili i sagledali u svom pristupu radnim obavezama.

Merkur će 03. oktobra ući u znak Škorpije i vaše polje posla i karijere. To će vam pojačati vašu vještinu planiranja, organizovanja i dogovaranja. Bićete suočeni sa teškoćama u postizanju važnih rokova, što vam može nanijeti štetu pa je neophodno da se potrudite da se prilagodite situacijama koje vas blokiraju i usporavaju i pokušate da nađete prihvatljivo rješenje.

Mars će 04. oktobra ući u znak Vage. Vaša pažnja će biti usmjerena na dogovore sa osobama i preduzećima koja vam mogu pružiti bolju saradnju i podršku u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva i radnih zadataka. Ovi pregovori će od vas zahtijevati velike napore i pažljivo razrađenu taktiku. Bićete suočeni sa raznim ograničenjima i nedostatkom potrebne podrške.

Venera će ući u znak Škorpije i vaše polje posla 08. oktobra. Odnosi na poslu će postati napeti i naći ćete se u situaciji da treba da tražite kompromise kako biste uspjeli da ublažite teškoće koja vas ometaju u postizanju dogovorenih rokova.

Druga dekada oktobra vam donosi poboljšanje na polju saradničkih odnosa i na finansijskom polju. Imaćete dobar osjećaj za investicije, raspoređivanje prihoda i rashoda, što će vam donijeti dobitke. Mars će 27. oktobra praviti kvadrat sa Saturnom, što vas upozorava na teškoće i zastoje. Merkur kreće retrogradno 31. oktobra i usporiće razvoj vaših planova. Biće neophodna reorganizacija.

Ljubav. Ako ste u vezi, Sunce, koje vlada vašim poljem ljubavi, 07. oktobra će praviti kvadrat sa Saturnom. Tajne koje ste skrivali od partnera će izaći na vidjelo i donijeće vam ozbiljne nesuglasice. Vaš partner će biti osjetljiv i trebaće mu mnogo više pažnje nego što ćete vi umjeti da pružite. Nećete moći jasno da sagledate šta je pravi uzrok stalnih nesuglasica između vas dvoje.

Poboljšanje odnosa sa voljenom osobom vas očekuje u trećoj dekadi oktobra, kada Sunce uđe u znak Škorpije. To će vam pomoći da uvidite gdje ste pravili greške i koje ste partnerove potrebe zapostavili. Uspjećete da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva za naredni period. Više vremena ćete provoditi zajedno i uživaćete u izlascima i druženju.

Ako ste slobodni, osjećaćete se nesigurno u vezi osobe koja vam se dopada. Djelovaće vam privlačno, ali će vas nešto u njenom stavu i nastupu odbijati da joj priđete i pokušate da ostvarite bliži kontakt.

Jedno vrijeme ćete razrađivati taktiku, ali će se onda dogoditi nešto nepredviđeno gdje ćete se razočarati i odustati od pokušaja da ostvarite vezu. Upoznaćete u drugoj polovini oktobra osobu koja će djelovati zabavno i koja će biti spremna da sa vama dijeli svoja interesovanja. Zbližićete se emotivno.

Nešto starije Vodolije će odlučiti da pokažu osobi kojoj se dopadaju kako treba ozbiljno da ih shvati. To će ovu navesti da se potrudi i da vam pokaže svoje prave kvalitete. Odlučićete da joj pružite šansu i ući ćete u vezu sredinom oktobra.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno. Bićete motivisani da se krećete, da upražnjavate fizičke aktivnosti svakodnevno.

Bićete uglavnom dobro organizovani i imaćete dovoljno vremena za odmor i rekalsaciju, što će sve pozitivno uticati na vašu kondiciju i imunitet. Krajem oktobra moguća je jača prehlada, praćena upalom, a bićete podložni i lošoj cirkulaciji.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info