Vaga: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku oktobra praviti kvadrat sa Plutonom i prouzrokovaće vam teškoće u postizanju prioritetnih rokova zbog poremećaja u finansijskim tokovima. Nećete uspevati da se prilagodite previranjima na tržištu i to će vas usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva.

Merkur će ući u znak Škorpije 03. oktobra, što će vas usmjeriti na bolju organizaciju i planiranje finansijskog dijela vašeg poslovanja. Počećete da racionalnije raspoređujete prihode i rashode i da investirate u ono što će vam sigurno donijeti očekivane dobitke. Već na početku planiranja ćete morati da se suočite sa nekim pogrešnim potezima koji su povučeni ranije i da napravite reorganizaciju, što će zahtijevati dosta napora i vremena.

Mars će ući u vaš znak 04. oktobra i pojačaće vašu potrebu da ističete svoj autoritet, ali vam to može donijeti više smetnji nego što će vam koristiti. Bićete skloni da uzimate na sebe više obaveza nego što možete da realno odradite. Venera će 08. oktobra ući u znak Škorpije i zahtijevaće dosta pažnje u rješavanju finansijskih obaveza.

Druga dekada oktobra vam donosi uspjeh u pregovorima. Imaćete dobar osjećaj kako da plasirate neke nove usluge koje će proširiti vašu ponudu na tržištu. Uspjećete da postignete sve važne rokove. Na teškoće ćete nailaziti u vezi platnog prometa. Jedan plan ćete morati da pomjerite zbog nedostatka sredstava.

Mars će 27. oktobra praviti kvadrat sa Saturnom. Vaša potreba da po svaku cijenu istjerate svoje, u jednom dijelu rada na dugoročnom projektu, donijeće vam zastoje i neslaganje sa kooperantima i nadređenima. Merkur će 31. oktobra krenuti retrogradno i to će se nepovoljno odraziti na vaše finansijsko stanje.

Ljubav. Ako ste u vezi, Mars, koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, ulazi u vaš znak 04. oktobra i donosi vam više pažnje od strane voljene osobe. Potrudite se da uzvratite pažnju koja će vam biti pružena i pokažite zahvalnost vašem partneru. Biće mu potrebna podrška sa vaše strane, jer će se osjećati nesigurno u vezi donošenja nekih odluka. Budite otvoreni na razgovore o raznim temama.

Druga polovina oktobra vam je povoljna za romantične izlaske udvoje. Bićete spremni da partneru ispunite jednu želju. Krajem mjeseca će Mars praviti kvadrat sa Saturnom i donijeće vam ozbiljne nesuglasice oko važnih zajedničkih ciljeva i u vezi dogovora oko porodičnih obaveza. Ovo bi moglo da vam prilično iskomplikuje odnose.

Ako ste slobodni, jedna osoba će početi da vam upućuje jasne signale da joj se dopadate. Bićete zainteresovani i počećete da se viđate i izlazite. Zabava će vam u početku prijati, kao i pažnja koju ćete dobijati od vaše nove simpatije.

Lako i brzo ćete ući u intimne odnose, a nakon toga će početi da se javljaju i osjećanja. Jedino će vam smetati što se vaša nova ljubav neće odvajati od vas i što će pokazivati pretjeranu posesivnost. To bi vas moglo natjerati da se predomislite i prekinete vezu.

Starije Vage će biti naglašeno emotivne i strastvene, ali će morati više da se potrude kako bi privukle pažnju osobe u koju su duže vrijeme zaljubljene. Vaši napori će uroditi plodom, ali ćete morati da se prilagođavate zahtjevima vaše simpatije.

Zdravlje. Bićete uglavnom dobrog zdravlja, osim što će Vage koje su sklone alergijama imati manje i prolazne smetnje.

Potrebno vam je da se više krećete kako biste poboljšali cirkulaciju koja će vam generalno biti slabija, posebno u predelu stopala. Moguće su i povremene smetnje meteoropatskog tipa, u periodima nagle promjene vremenskih prilika.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info