Škorpija: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku oktobra praviti kvadrat sa Uranom i donijeće vam neočekivane teškoće u pregovorima sa drugom stranom oko nečega što niste imali u vidu u svojoj ponudi. Pluton kreće direktno i Merkur ulazi u vaš znak 03. oktobra. Postaće vam lakše da se organizujete u radu na velikim projektima koji zahtijevaju obimno finansiranje i donose veliki obrt.

Vaša sposobnost da budete prodorni u donošenju važnih zaključaka i u rješavanju prioritetnih problema će doći do pojačanog izražaja i omogućiće vam da se probijete i istaknete vašu stručnost i autoritet. Prije toga ćete biti suočeni sa neslaganjima oko vaših akcija i stavova, od strane jednog poslovnog partnera, što može dovesti i do prekida saradnje. Naći ćete način da postignete dogovor i spriječite dalje komplikacije.

Mars ulazi u znak Vage 04. oktobra, što vas upozorava da obratite pažnju na osobe koje bi mogle da vam spletkare iza leđa. Imate jednog tajnog neprijatelja koji vam može nanijeti štetu i gubitke. Venera ulazi u vaš znak 08. oktobra i donosi vam neočekivana neslaganja sa poslovnim partnerima.

Druga dekada oktobra će vam donijeti povoljne mogućnosti da uvećate vaše finansijsko stanje kroz sklapanje dugoročnih sporazuma. Imaćete uspjeha u poslovnim pregovorima i prezentacijama. U donošenju važnih odluka oslonite se na svoju intuiciju, jer ćete imati dobar osjećaj koji potez da povučete.

Mars će 27. oktobra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje u dogovorima oko jednog velikog i važnog projekta. Naići ćete na velika neslaganja druge strane. Uzrok je u glasinama koje vam je podmetnula konkurencija. Merkur će 31. oktobra krenuti retrogradno. Usporiće vas u planiranju i organizovanju.

Ljubav. Ako ste u vezi, kvadrat Venere sa Plutonom, na početku oktobra, izazvaće ozbiljne konflikte sa voljenom osobom zbog tajni koje ste skrivali, a koje će izaći na vidjelo. To bi moglo dovesti do teže rješivih problema u odnosu. Biće neophodno da date sve od sebe kako biste ispravili svoju grešku i vratili partnerovo povjerenje. Ulazak Venere u vaš znak donijeće vam ljubomoru.

Uspjećete da poboljšate odnos sa voljenom osobom tek od treće dekade oktobra. Vodićete duge i ozbiljne razgovore o tome kako da prevaziđete krizu, u kojoj ste se našli, na polju emocija. Uspjećete da postignete dogovor. Venerin trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom donijeće vam bolji osjećaj za potrebe vašeg partnera.

Ako ste slobodni, zaljubićete se u osobu koja nije slobodna i razmišljaćete kako da je preotmete od osobe sa kojom je u vezi. Osjećaćete ljubomoru i smišljaćete spletke. Otvoreno ćete pokušavati da privučete pažnju vaše simpatije tako što ćete se koristiti njenim slabostima, o kojima ćete se prethodno dobro informisati.

Kada se konačno uvjerite da nemate šanse kod te osobe, odustaćete. U trećoj dekadi oktobra ćete upoznati osobu koja će vas privući i kojoj ćete i vi biti privlačni. Moguća je veza.

Starije Škorpije će biti nezadovoljne svojim emotivnim životom i osobom sa kojom pokušavaju da uspostave emotivnu bliskost. Jedno poznanstvo, od sredine oktobra, preusmjeriće vašu pažnju na osobu koja će pozitivno reagovati na vas.

Zdravlje. Uglavnom će vam biti stabilno zdravlje veći dio oktobra. Bićete aktivni fizički i puni energije za sve što vam bude u planu. Dobro bi vam došlo da se bavite nekim sportsko-rekreativnim aktivnostima kako biste ojačali imunitet.

U trećoj dekadi oktobra bićete skloni povredama usljed padova i udaraca. Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info