Ribe: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku oktobra praviti kvadrat sa Plutonom i donijeće vam ozbiljna previranja na polju platnog prometa, što će nepovoljno uticati na vaše odnose sa saradnicima. Biće vam teško da se uskladite sa njima u vezi raspodjele dobiti.

Merkur će 03. oktobra ući u znak Škorpije i donijeće vam na početku teškoće u važnim poslovnim pregovorima. Biće vam neophodan kompromis sa drugom stranom, kako biste postigli uspješan dogovor. Nakon toga ćete početi da se bolje organizujete i dobijate više podrške od nadređenih za realizaciju planiranih ciljeva.

Mars će ući u znak Vage 04. oktobra. Kako je Mars u Vagi slab, to će dovesti do otežanog platnog prometa i zahtijevaće od vas pojačane napore kako biste uspjeli da isplatite vaša dugovanja, kao i da prikupite dovoljno novca koji vam je neophodan za dalje investicije. Venera će ući u znak Škorpije 08. oktobra, što će od vas zahtijevati veliku pažnju. Bićete skloni da iskomplikujete situaciju.

Druga dekada oktobra donosi vam napredak u poslovima koji su povezani sa inostranstvom, kao i u saradnji sa inostranim partnerima i dugogodišnjim saradnicima. Imaćete dobar osjećaj za povlačenja dobitnih poteza, što će vam pomoći da poboljšate finansijsko stanje.

Mars će 27. oktobra praviti kvadrat sa Saturnom. To će vas dovesti u nezgodnu situaciju i izazvaće ozbiljne probleme u odnosima sa jednim važnim saradnikom. Uzrok će biti finansijske prirode i može prouzrokovati raskid saradnje. Na samom kraju oktobra će Merkur krenuti retrogradno, što će vam ometati planove u vezi uvoza i izvoza.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, ulazi početkom oktobra u znak Škorpije i otvara vam mogućnosti da sa voljenom osobom odete na jedno putovanje koje bi vas oboje oraspoložilo i unijelo u vašu vezu više radosti. Prije odlaska na putovanje doći će do neočekivanog neslaganja oko destinacije, ali ćete uspjeti da to riješite postizanjem kompromisa.

Druga polovina oktobra će biti puna razgovora i konstruktivnih prijedloga. Vaš partner i vi ćete uspjeti da se složite oko većine prijedloga i poboljšaćete međusobnu komunikaciju. Prijalo bi vam da unesete više zabave u vaše zajedničko vrijeme. Radovaće vas odlazak u bioskop, pozorište, na koncerte i na mjesta koja volite da posjećujete kada vam je do zabave.

Ako ste slobodni, sa osobom koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja, a koja živi u mjestu koje je udaljeno od mjesta gdje vi živite, započećete prepisku preko društvenih mreža. U početku će to biti stidljivo i povremeno, ali će ubrzo postati intenzivnije i otvorenije.

Primijetićete da vam druga osoba govori o sebi više nego što ste očekivali i čak da počinje da vam se povjerava. Doći će do obostrane zaljubljenosti. Dogovorićete se kada i gdje ćete da se vidite. Ovo bi moglo da preraste u vezu.

Nešto starije Ribe će početi da se viđaju i izlaze sa osobom koju su upoznali na jednoj zabavi. Bićete nesigurni da li želite samo površno prijateljstvo ili vam osoba odgovara za vezu. Kada otkrijete da postoje obostrana osjećanja, donijećete odluku.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti većim dijelom stabilno, ali je potrebno da izbjegavate duži boravak napolju kada bude vlažno i hladnije vrijeme. Bićete osjetljivi na prehladu.

U slučaju jače prehlade, moguća je upala u predjelu bubrega i urinarnog trakta. Izbjegavajte veće fizičke napore, jer će vam biti osjetljiva leđa. Kontrolišite krvni pritisak, jer će povremeno biti nizak.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info