Rak: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Na početku oktobra doći će do teškoća u odnosima sa jednim poslovnim partnerom, a što će usporiti tok zajedničkog projekta pa će neki važni rokovi biti prekoračeni. To će vas finansijski oštetiti.

Merkur će 03. oktobra ući u znak Škorpije. Imaćete niz dobrih ideja kako da ostvarite uspjeh kroz pokretanje jednog projekta koji će angažovati vašu kreativnost. Mars će ući u znak Vage 05. oktobra. Vaši nadređeni će početi da vas pritišću u vezi rokova, a okolnosti na koje ćete nailaziti će vas usporavati u radu pa će doći do kašnjenja. To će vas činiti napetima. Na teškoće ćete nailaziti i u oblastima javnosti i trgovine.

Doći će do prekida jednog saradničkog odnosa zbog razilaska u interesima. Venera će ući u znak Škorpije 08. oktobra i donijeće vam nove izazove na polju kreativnih poslova i zabave. Bićete suočeni sa raznim spletkama od strane konkurencije.

Druga dekada oktobra vam donosi poboljšanja na polju usluga. Imaćete bolji kontakt sa vašim klijentima i mušterijama. Vaša popularnost u javnosti će biti u porastu. Ako imate saradnju sa inostranim partnerima, ostvarićete bolji promet roba i usluga, što će uvećati vaše finansijsko stanje.

Od 27. oktobra budite pažljivi, jer će Mars praviti kvadrat sa Saturnom, a Venera opoziciju sa Uranom. To će vam donijeti niz teškoća u odnosima sa poslovnim partnerima, u dovršavanju prioritetnih obaveza i u odnosima sa saradnicima. Kašnjenja u rokovima nanijeće vam gubitke. Izbjegavajte finansijske mahinacije.

Ljubav. Ako ste u vezi, Venera će praviti kvadrat sa Plutonom na početku oktobra i donijeće vam velike nesuglasice sa voljenom osobom i članovima porodice. Bićete tvrdoglavi i držaćete se čvrsto vaših odluka i principa. Nećete slušati prijedloge i sugestije vaših najbližih i insistiraćete da se poštuje vaš smisao za red u kući. To će dovesti do toga da će svako raditi po svom.

Poboljšanje vas očekuje u trećoj dekadi oktobra kada ćete biti popustljivi, ali samo kratko. 27.10. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi. Neriješene nesuglasice će kulminirati i dovešće do ozbiljnih sukoba sa partnerom, a što može ozbiljno narušiti vaše odnose. Potrudite se da preduzmete nešto da to ublažite.

Ako ste slobodni, početkom oktobra upoznaćete osobu koja će vas privući i u koju ćete se strastveno zaljubiti. Počećete da se viđate svakodnevno i vrlo brzo ćete postati intimni. Ubrzo ćete shvatiti kako vaš novi partner nije prava osoba za vas, jer će početi da vas kontroliše, da vam pravi ljubomorne scene, da se ponaša posesivno.

Vaš odnos će za kratko vrijeme postati problematičan, da bi krajem mjeseca došlo do velikih neprijatnosti i sukoba, zbog čega ćete raskinuti ovu vezu.

Nešto stariji Rakovi će pokušati da ostvare vezu sa osobom koja ih bukvalno proganja proteklih mjeseci i koja im poklanja iskrenu pažnju. Ubrzo ćete uvidjeti da se radi o prilično napornoj osobi koja vam ne prija. Prekinućete taj odnos.

Zdravlje. Oktobar vam je povoljan što se tiče zdravlja. Vaš imunitet će biti pojačan i zdravlje će vam biti stabilno. Bićete motivisani da se više krećete i da se bavite sportom i rekreacijom.

Manje i prolazne smetnje su moguće u vidu variranja krvnog pritiska i povremenih glavobolja, posebno kada se događa nagla promjena vremenskih prilika.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info