Ovan: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Na početku oktobra nailazićete na nesuglasice sa nadređenima, ometaće vas okolnosti kojima nećete uspijevati da se prilagodite na poslu i bićete skloni aferama u odnosima sa kolegama. Izbjegavajte da miješate posao sa emocijama i simpatijama, jer vam to može donijeti negativne posledice.

Od 03. oktobra počećete da više pažnje usmjeravate na poboljšanje platnog prometa i imaćete bolji osjećaj za finansijske tokove, što će vam popraviti finansijsko stanje. Mars će ući u znak Vage i vaše polje partnerstva i javnosti 04. oktobra. Kako je Mars u Vagi slab i u izgonu, donijeće vam veće izazove na ovim poljima.

U odnosima sa poslovnim partnerima nailazićete na teškoće, a moguće su i pravne teškoće, jer ćete biti na udaru inspekcija koje će tražiti nepravilnosti u vašem poslovanju. Kvadrat Sunca sa Saturnom vam može donijeti pravne i finansijske teškoće, kada je riječ o velikim i dugoročnim poslovima.

Venera će 08. oktobra ući u znak Škorpije i praviće opoziciju sa Uranom. Kako su i Venera i Uran u znacima gdje se ne osjećaju i gdje su pod teretom, to će se nepovoljno odraziti na vaš tok novca. Izbjegavajte da se zadužujete i da ulazite u kredite.

Sredinom oktobra će Merkur praviti sekstil sa Saturnom i omogućiće vam da poboljšate svoje prihode ostvarenjem jednog plana koji će vam donijeti stabilnije poslovanje. Oslonite se na intuiciju u rješavanju prioritetnih i komplikovanijih radnih zadataka.

U trećoj dekadi oktobra skladni aspekti Venere sa Saturnom, Neptunom i Plutonom donijeće vam nove dobitke. Pazite se kvadrata Marsa sa Saturnom, jer će vam donijeti zastoje u razvoju jednog važnog projekta i gubitke.

Ljubav. Ako ste u vezi, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, praviće kvadrat sa Plutonom na početku oktobra i bićete skloni da uđete u aferu koja bi vam donijela niz teškoća u odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner će ispoljavati ljubomoru. Kod oboje će strasti biti pojačane i nećete moći da sve to kontrolišete. Potrudite se da izbjegavate svađe, sukobe i neprijatne scene.

Venera će od 08. oktobra prolaziti kroz znak Škorpije, a što će pojačati vašu posesivnost i nepovjerenje. Venera će u trećoj dekadi oktobra praviti skladne aspekte koji će vam pomoći da izgladite nesuglasice sa voljenom osobom i da dovedete vaš odnos u bolje stanje. Pokazaćete više interesovanja za potrebe voljene osobe i više vremena ćete provoditi zajedno.

Ako ste slobodni, početak oktobra će vas činiti sklonim da uđete u aferu sa osobom koja nije slobodna. Vaša strastvenost će biti pojačana i teško ćete moći da to kontrolišete, što će vas uvlačiti u razne neprijatne situacije. Osoba sa kojom budete imali aferu će biti ljubomorna i sklona da pravi scene.

Ubrzo ćete odustati od ove veze i u drugoj polovini oktobra ćete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i sa kojom ćete do kraja mjeseca ostvariti blizak emotivni kontakt. Ući ćete u novu vezu.

Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koja im u mnogo čemu odgovara kao emotivni partner, ali je komplikovanog karaktera. Vi volite sve brzo i jednostavno pa će vam zahtjevna priroda druge osobe otežavati da započnete vezu.

Zdravlje. Vaš imuni sistem će se pojačati, ali će vam fizička kondicija biti u padu pa je važno da poradite na njenom poboljšanju. Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti.

Ako budete previše pasivni i inertni, postaćete naglašeno nervno napeti i osjetljivi na stres. U tom slučaju ćete imati psihosomatske tegobe. Moguće su smetnje urološkog tipa.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info