Lav: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Venera, koja vlada vašim poljem posla, praviće na početku oktobra kvadrat sa Plutonom i dovešće do prekida pregovora u novim ponudama na polju usluga zbog neslaganja druge strane u pregovorima, kao i zbog nedostatka finansija.

Merkur 03. oktobra ulazi u znak Škorpije i donosi vam bolju organizaciju u završnim fazama aktuelnih radnih zadataka pa će vam biti lakše da sve što je neophodno dovršavate u predviđenom roku. Mars će ući 04. oktobra u znak Vage i donijeće vam nove izazove u pregovorima koje ćete započeti kako biste pokrenuli projekat koji planirate duže vremena, a koji bi trebalo da vam donese značajne dobitke.

Neočekivane teškoće će iskrsnuti na samom početku i vaše ideje neće biti prihvaćene. Moraćete da razradite drugačiji pristup i taktiku, kao i da mijenjate nešto u vašoj ponudi. Venera će 08. oktobra ući u znak Škorpije i donijeće vam teškoće. Dobićete kraće rokove za dovršavanje zadataka.

U drugoj dekadi oktobra imaćete dobar osjećaj kako da rukujete prihodima i rashodima, što će poboljšati vaš platni promet i finansijsko stanje. Krajem oktobra, Mars će praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do nezadovoljstva klijenata vašim uslugama. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do neslaganja sa nadređenima i to vam može donijeti i otkaz ako se ne prilagodite njihovim zahtjevima.

Ljubav. Ako ste u vezi, opozicija Merkura sa Uranom, u prvoj dekadi oktobra, donijeće vam niz nesporazuma sa partnerom. Oboje ćete imati potpuno različite ideje o tome kako želite da se vaš odnos odvija i kako da provodite zajedničko vrijeme. Ovo će izazivati brojne prepirke i rasprave koje će samo da pojačavaju napetost. Neophodno je da nađete zajednički prihvatljivo rješenje.

Druga polovina oktobra vam donosi mogućnost da se usaglasite oko najvažnijeg i da umanjite napetosti. Bar jedan vaš prijedlog će biti prihvaćen od strane vašeg partnera. Pokazaćete više inicijative oko zajedničkih izlazaka. Potrudićete se da što više razgovarate o međusobnim potrebama i željama. Uz samo malo dobre volje postići ćete željeni sklad u odnosu.

Ako ste slobodni, postoji nekoliko osoba o kojima razmišljate. Dvije se sviđaju vama, a treća pokušava da vas osvoji, mada vam ne djeluje dovoljno privlačno. Kako ste postavili malo više kriterijume, nego što je to realno, biće vam teško da odlučite sa kojom biste pokušali da ostvarite vezu.

Izabraćete osobu koja je vedrog, optimističkog duha i koja voli da putuje, stiče nova iskustva i ima zanimljive ideje. Nećete se razočarati. Emocije će biti obostrane i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja je visoko obrazovana i koja dolazi iz inostranstva. Zainteresovaćete se jedno za drugo i otkrićete kako ste sličnih interesovanja. Zaljubićete se i ubrzo ćete ući u vezu. Šanse da veza potraje su velike.

Zdravlje. Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja, ali vam je neophodno da se više krećete i da nalazite dovoljno vremena za fizičke aktivnosti.

Dobro bi vam došlo da dva puta sedmično imate nekakav vid rekreativnih aktivnosti. Koristilo bi vam vježbanje u teretani. Manje i prolazne smetnje možete imati u predjelu disajnih puteva, u vidu lakše prehlade.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info