Jarac: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku oktobra, iz vašeg polja posla, praviti kvadrat sa Plutonom i suočiće vas sa posljedicama vaših pogrešnih odluka koje se tiču vašeg upravljanja, pristupa radnim obavezama i odnosa sa nadređenima. Bićete primorani da se prilagođavate drugačijim uslovima rada, a to će vam biti teško.

Merkur će ući u znak Škorpije 03. oktobra i usmjeriće vas na rješavanje važnih pitanja u odnosima sa saradnicima. Bićete suočeni sa neočekivanim teškoćama čiji će uzrok biti loša međusobna koordinacija. Uložićete dosta napora kako biste to uspjeli da reijšite.

Mars će 05. oktobra ući u znak Vage i vaše polje posla i karijere. Kako je Mars u izgonu u znaku Vage, to će vam donijeti teškoće, najviše sa nadređenim osobama, koje će pred vas postavljati velike zahtjeve i vršiće pritiske. Vi ćete biti skloni ishitrenim potezima.

Venera će ući u znak Škorpije 08. oktobra i iskomplikovaće vaše odnose sa saradnicima. Bićete skloni da uđete u rizične investicije i da povlačite finansijske poteze koji bi vam mogli nanijeti gubitke. Zbog toga je najbolje da budete štedljivi i pažljivi.

Druga dekada oktobra će vam omogućiti napredak u tajnim pregovorima. Uspjećete da se istaknete u stručnosti i radnom iskustvu, što će vam donijeti nove poslovne ponude i doprinijeti stabilnom poslovanju i boljem povjerenju vaših klijenata. Nastavićete, sa više uspjeha, poslovne pregovore koje ste prekinuli u ranijem periodu zbog nedostatka saglasnosti druge strane.

Budite pažljivi 27. oktobra, kada Mars bude pravio kvadrat sa Saturnom. Naći ćete se pred velikim izazovima i iskušenjima, a neslaganje sa nadređenima može dovesti do premještaja na drugo radno mjesto ili do zastoja koji bi vam nanijeli finansijsku štetu.

Ljubav. Ako ste u vezi, potrudićete se da kroz intenzivnije razgovore sa voljnom osobom poboljšate vaš odnos. Na prvom mjestu ćete početi da tragate za rješenjima u vezi onoga što vam je u prošlosti izazivalo nesuglasice i bar ponešto od svega ćete uspjeti da prevaziđete ili da ublažite. Postaćete otvoreniji da saslušate i prijedloge i kritike od strane voljene osobe i da ih uvažite.

Druga polovina oktobra će vam donijeti više sklada. Pokazaćete inicijativu u organizovanju zajedničkog vremena i aktivnosti, što će vaš partner dočekati sa radošću. Uvećaćete broj zajedničkih izlazaka na mjesta za zabavu i razonodu, kao što su koncerti, bioskopi, pozorište i slično. Bićete raspoloženi da odete na jedno vikend putovanje i dobro se provedete.

Ako ste slobodni, pokušaj da se približite osobi koja vas privlači završiće se razočaranjem, jer ćete otkriti da ste tu osobu pogrešno procijenili kada je bliže upoznate.

Nakon toga ćete riješiti da okrenete novi list i da se više potrudite oko upoznavanja sa nekim s kim možete da dijelite zajednička interesovanja, a ko je vedrog duha i ima jaku pokretačku energiju. Sredinom mjeseca ćete upoznati nekog ko ispunjava vaše kriterijume. Simpatije će biti obostrane i ubrzo ćete se zbližiti i emotivno i fizički.

Nešto stariji Jarčevi će biti tvrdoglavi, kako samo oni mogu biti, u nastojanju da se dopadnu osobi koja ih uporno zaobilazi. Na kraju ćete uspjeti u svojim namjerama, ali će se sve krajem oktobra završiti fijaskom i prekidom odnosa.

Zdravlje. Vaš imunitet će biti pojačan i zdravlje će vam biti uglavnom stabilno. Manje smetnje su moguće u vezi cirkulacije, kako se vremenske prilike budu mijenjale i kako bude bilo hladnije.

Lakša prehlada je moguća, kao i naglo variranje krvnog pritiska. Zbog toga češće kontrolišite krvni pritisak, izbjegavajte stresne okolnosti i nađite dovoljno vremena za odmor.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info