Dnevni horoskop za 27.09.2019.

0

Ovan


Lično dostojanstvo ili veliki ponos ne dozvoljavaju vam da prihvatite nečiju pomoć. Međutim, nalazite se u zabludi i precjenjujete lične mogućnosti. Nema razloga za profesionalnu sujetu, kada je potrebno da donesete razumnu odluku. Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju.

Bik


Neko od saradnika očekuje da se strogo pridržavate zacrtanih pravila o poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost ili nepovjerenje, predstavljaju glavni problem koji vas ometa da završite započeti posao. Potrebno vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo “riječi utjehe”. Tražite siguran oslonac i emotivno povjerenje.

Blizanci


Neizvjesnost u poslovnim pregovorima dodatno utiče na vašu koncentraciju. Izbjegavajte različita pretjerivanja ili neskromne zahtjeve u susretu sa saradnicima. Pokažite dovoljno razumijevanja za drugačije mišljenje. Svi problemi mogu da se koriguju, ali isključivo u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite svom partneru na “sitnim propustima”.

Rak


Primjećujete da saradnici djeluju nezainteresovano za zajednički posao, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Na sreću, vi imate ubjedljiva objašnjenja i argumente za odluke koje sprovodite. Nema potrebe da prikrivate svoju “slabost” pred osobom koja vas dobro poznaje. Sve je moguće riješiti uz nečiju emotivnu naklonost.

Lav


Ukoliko ne razumijete nečiju poslovnu ponudu, onda zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati neizvjesne situacije i donositi zaključak na osnovu djelimičnih informacija. Budite promišljeni pred saradnicima. Partner jasno izražava svoje negodovanje, što ukazuje na zajedničke sumnje ili na novi talas neraspoloženja.

Djevica


Stalo vam je da prevaziđete različite komplikacije ili poslovni nesporazum. Međutim, vaš izraz lica dovoljno govori o vašem raspoloženju. Uporno pokušavate da promijenite svoju poziciju u krugu saradnika. Nemojte dozvoliti da neko namjerno zloupotrijebi vaše emotivno povjerenje ili da se zaklanja iza vaših obećanja.

Vaga


Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim saradnicima i da mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Sve ima svoju dobru i lošu stranu pa na vrijeme odlučite čemu dajete prednost u poslovnoj saradnji. Privlače vas neobične situacije koje nose neku “skrivenu čar”. Sačuvajte umjerenost i diskreciju u emotivnim susretima.

Škorpija


Ukoliko vam je stalo da izgladite poslovni nesporazum sa saradnicima, budite razumni. Nemojte dovoliti da neko drugi govori u vaše ime, procijenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Potrebno je da objasnite svom partneru šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osjećanja.

Strijelac


Osoba koja vam je naklonjena u privatom životu ima pozitivan uticaj i na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno sposobni i šarmantni da se nametnete pred saradnicima, predstoji vam “dvostruki dobitak”. Važno je da izvučete pouku iz nekih susreta. Pažljivo posmatrajte šta se dešava u vašoj okolini. U dobrom društvu, sve što je lijepo i dobro postaje još bolje.

Jarac


Preokupirani ste različitim poslovnim obavezama, što se negativno odražava na vašu koncentraciju ili na zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti nekom da vam nameće nove obaveze ili da remeti vaš uobičajeni način rada. U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam ne pričinjava neko posebno emotivno zadovoljstvo.

Vodolija


U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to ne znači da se do poslovno-finansijskog uspjeha stiže na lak ili jednostavan način. Važno je da izbjegavate “instant recepte” u rješavanju poslovnih dilema. Nema razloga da gubite emotivno samopouzdanje – partner će ubrzo promijeniti svoje mišljenje, na vašu veliku radost.

Ribe


Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili na “loš izbor” pa zbog toga budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila ili pokušava da ograniči vaše poslovno-finansijske mogućnosti. Sačuvajte prisebnost duha. Važno je da pravilno razumijete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje djeluju zagonetno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info