Blizanci: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku oktobra praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da izbjegavate finansijske mahinacije, jer vam mogu nanijeti štetu i gubitke. Merkur će 03. oktobra ući u znak Škorpije i vaše polje usluga. Donijeće vam nove mogućnosti za unapređenje vaših usluga, bolje kontakte sa klijentima i bolju saradnju sa radnim kolegama.

Budite pažljivi, jer vam opozicija Merkura sa Uranom može donijeti nepredviđene teškoće u vidu zamki konkurencije ili nečijeg pokušaja da se kroz spletke probije ispred vas i dobije nezasluženu korist na vašu štetu.

Venera će ući u znak Škorpije 08. oktobra i primoraće vas da poradite na reorganizaciji i poboljšanju vaših usluga, kao i načina rada. Biće neophodno i da se prilagodite vašem radnom timu i kolegama. Konkurencija će biti jaka i ometaće vas u postizanju ciljeva. Veći dio vremena ćete potrošiti u traganju za načinima da prestignete konkurenciju.

U drugoj dekadi oktobra Sunce će praviti sekstil sa Jupiterom i kvadrat sa Plutonom. Postići ćete uspjeh na polju javnosti i vaša popularnost će biti u porastu. S druge strane, nailazićete na finansijske teškoće, jer će novac koji očekujete kasniti, a moguće su i finansijske teškoće druge vrste.

Merkur će praviti trigon sa Neptunom i pomoći će vam da uz dobro isplanirane akcije i dobar osjećaj za potrebe tržišta dođete do očekivanih dobitaka. U trećoj dekadi oktobra Venera će praviti skladne aspekte sa Saturnom, Neptunom i Plutonom, što će vam donijeti dobitke kroz saradnju sa medijima, kroz kreativne projekte i ako se bavite ekonomijom.

Ljubav. Ako ste u vezi, Sunce će u prvoj dekadi oktobra praviti sekstil sa Jupiterom, koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Uživaćete u prijatnim zajedničkim trenucima uz voljenu osobu. Osmislićete veliki broj zabavnih i kreativnih aktivnosti koje će vas oboje ispuniti lijepim emocijama i vaša veza će biti puna sklada i radosti. Jedno drugome ćete pružati motivaciju i inspiraciju.

Oktobar vam je u cjelini povoljan mjesec na emotivnom polju. Imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i bićete od podrške tamo gdje to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju sa partnerom i vodićete razgovore o zajedničkim željama, planovima i ciljevima. Oko najvećeg dijela svega toga ćete se složiti i zajedničkim snagama ćete krenuti u ostvarenje.

Ako ste slobodni, prva dekada oktobra vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas zainteresovati svojim znanjem, ljepotom, stavom i optimističkim, vedrim i avanturističkim duhom. Otkrićete kako dijelite mnogo zajedničkih interesovanja i da imate slične poglede na život i slične ciljeve.

Spojiće vas zajednički rad od javnog interesa. Prvo ćete razmjenjivati ideje i rješenja, a nakon toga će doći do obostrane zaljubljenosti i počećete da razmjenjujete i emocije. Do kraja mjeseca ćete započeti vezu.

Stariji Blizanci će pokazati veliku snalažljivost i optimizam u zavođenju osobe koja im se dopada. Vaša simpatija neće znati šta je snašlo, a već će pasti na vaš šarm. Veza u koju uđete pokazaće se kao pun pogodak i biće skladna.

Zdravlje. Vaš imunitet će biti pojačan, ali vam se savjetuje da budete fizički aktivni i da izbjegavate duži boravak na vlažnom i hladnijem vremenu, naročito kada je kišno i vjetrovito.

Biće vam osjetljiv urološki trakt gdje su moguće lakše upale, ali i bakterijska infekcija. Moguća je i pojava hemoroida. U drugoj polovini oktobra moguća je lakša i prolazna prehlada.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info