Bik: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. godine

0

Posao. Merkur ulazi u znak Škorpije 03. oktobra i donosi vam mogućnost pokretanja novih planova u oblasti javnih djelatnosti. Sa poslovnim partnerima ćete imati česte sastanke u vezi pokretanja zajedničkih projekata. Sastanci neće biti laki i zahtijevaće od vas spremnost na kompromis. Do sredine mjeseca ćete uspjeti da se usaglasite i pokrenete nove projekte kao i da sklopite nove ugovore koji će vam donijeti dobitke.

Mars će ući u znak Vage 04. oktobra i zahtijevaće od vas da se posvetite poboljšanju usluga koje pružate, kao i rješavanju odnosa sa radnim kolegama koji će postati otežani. Od vas će ovo zahtijevati dosta strpljenja. Nailazićete na zahtjevne klijente koji će vas prilično iscrpljivati.

Venera će 08. oktobra ući u znak Škorpije odakle će 13.10. praviti opoziciju sa Uranom. Oko jednog zajedničkog projekta nećete moći da se složite sa jednim poslovnim partnerom. Problemi će nastati oko finansiranja. Zbog toga ćete biti primorani da odustanete od tog projekta. Uspjeh ćete ostvariti na polju poslovne saradnje i u platnom prometu u drugoj dekadi oktobra.

U trećoj dekadi oktobra ostvarićete uspješnu saradnju sa inostranim partnerima, kao i sa obrazovnim institucijama i izdavačkim kućama. Bićete u mogućnosti da ostvarite uspjeh na polju javnosti i da poboljšate vaše radne sposobnosti kroz neki vid stručne specijalizacije ili odlaskom na razne seminare.

Budite pažljivi 27. oktobra kada će Mars praviti kvadrat sa Saturnom – mogući su zastoji koji vam mogu nanijeti štetu i gubitke. Merkur će krenuti retrogradno 31. oktobra i dovešće do otežanog odvijanja zajedničkih projekata. Na finansijskom polju imaćete stabilno stanje.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Mars, koji vlada vašim poljem ljubavi, ulazi u znak Vage i donosi vam više mogućnosti da vašu vezu poboljšate kroz zajedničke izlaske i nove dogovore. Kako ćete i vi i vaš partner biti opterećeni brojnim obavezama, biće vam teže da se oko toga uskladite, ali to neće izazivati dodatne probleme u vašem odnosu. Bićete spremni da izađete u susret partneru.

Druga polovina oktobra će vam donijeti više mogućnosti da ostvarite bar jedan važan zajednički cilj i da uneste više zabave i radosti u vašu emotivnu vezu. Prijalo bi vam da iskoristite jedan vikend da otputujete sa partnerom na mjesto gdje možete da se opustite i uživate u zajedničkom provodu, bez ikakvih smetnji. Nešto što ste ranije obećali, vrijeme je da ispunite.

Ako ste slobodni, očekujte više zabave i izlazaka gdje ćete upoznati nove ljude. Izdvojiće se jedna osoba koja će vam pružati pažnju i naklonost, ali vam neće djelovati dovoljno privlačno da biste se upustili u nešto bliže na emotivnom polju.

Kako neće biti boljih prilika, počećete da izlazite i da više vremena provodite zajedno. Moglo bi da dođe i do intimnih odnosa, ali nećete biti spremni za ulazak u vezu. Krajem mjeseca će se pojaviti neko s kim ste već bili u vezi i poželjećete da obnovite odnos.

Stariji Bikovi će biti snalažljivi u pristupu osobi sa kojom žele da započnu emotivnu vezu. Obratićete pažnju na sve što je potrebno, posebno na ono što vašu simpatiju privlači. Pokazaćete vaše kvalitete i do kraja mjeseca ćete biti u vezi.

Zdravlje. Mars ulazi u znak Vage i vaše polje zdravlja. Kako je Mars ovdje slab, doći će do pada vašeg imuniteta. Potrebno vam je da se više krećete kako biste poboljšali fizičku kondiciju. Smetnje su moguće u vezi bubrega ili jetre.

Druga polovina oktobra vam donosi poboljšanje. Izbjegavajte promaju i duži boravak u prostorijama koje su vlažne i mračne.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info