H&M: 5 najpopularnijih modela pantalona za ovu jesen

0

Haljine i suknje sigurno jesu najženstveniji komadi garderobe, ali sa jesenjom sezonom u prvi plan nam dolaze i pantalone, posebno kada je riječ o nešto hladnijim jutrima i večerima.

Pantalone su komad garderobe koji možemo nositi u svim prilikama, a ove jesenje sezone, kada se radi o najpopularnijem švedskom brendu, sljedećih pet modela apsolutni su hit.

Karirane pantalone


Kako je ove jesenje sezone karirani uzorak u samom vrhu popularnosti, tako su nam u prvom planu i komadi garderobe na kojima je on zastupljen. Ovdje ima tako mnogo varijacija na temu, a sasvim praktično i veoma privlačno izdanje možete dobiti kada birate karirani uzorak koji se sastoji od neutranih boja.

Imajući u vidu kako je siva jedna od vodećih boja ove jesenje sezone i karirani uzorak prodređen je ovoj prekrasnoj boji – siva i bijela (sve nijanse, od svjetlijih do tamnijih) najčešći su uzorci koje ćete naći u H&M-u ove jesenje sezone, a to je slučaj i kada su u pitanju pantalone.

Cigaret pantalone


Teško da postoji situacija kojoj cigaret pantalone ne odgovaraju. Ovaj vanvremenski trend veoma je elegantan i moderan pa cigaret pantalone možete nositi na posao, u neobaveznim prilikama ili prilikom svečanosti.

Veoma lako ih možete dodati u svakodnevni stajling tako što ćete ih ove jesenje sezone kombinovati sa košuljama, bluzama i rolkama, a u zavisnosti od prilike, kombinaciji možete dodati popularni baloner ili se odlučiti za uvijek modernu i poželjnu kožnu jaknu. Što se tiče boja i dezena, birajte one koje najviše odgovaraju vašim afinitetima, a jedno je sigurno: sa cigaret pantalonama nikada ne možete pogriješiti.

Džogerice


Ako ste mislile kako sportski stil možete postići samo ako obučete donji dio trenerke (za šta se iskreno nadamo da je nosite samo kada idete na trening ili po kući, s obzirom da joj to i jeste glavna namjena), onda sigurno niste čule za džogerice.

O čemu se radi? Udobni i ležerni model pantalona, koji je idealan za sve neformalne prilike, karakteriše elegantniji kroj koji u gornjem dijelu, umjesto pojasa, ima gumu. Sličnost sa trenerkom ogleda se samo u gornjem dijelu, a ove moderne i udobne pantalone idealne su za kombinovanje sa patikama, ali i košuljama i bluzama (u ovom drugom slučaju, pustite da vam košulja ili bluza “pada” preko pantalona).

Pantalone od somota


Bogatstvo materijala obično je ono što karakteriše jesenju sezonu, a materijal koji je u samom vrhu popularnosti ove jesenje sezone je somot. Sigurno ste vidjele bar osam modela somotnih blejzera, petnaest suknji od ovog materijala, a o pantalonama da i ne pričamo.

Može se reći kako je somot i retro materijal koji je sve češće zastupljen u svakodnevnim, modernim kombinacijama, a samo jedan od načina na koje ga možete uvrstiti u svoj jesenji stajling jeste da birate pantalone. Boja? Koju god da odaberete nećete pogriješiti, a mi predlažemo da to svakako bude neka od toplih jesenjih nijansi, kao što je smeđa ili boja konjaka.

Uske pantalone


Uske pantalone su trend koji ne prolazi, a ono što je kod njih jako dobro jeste što podjednako odgovaraju “mršavicama” i damama sa oblinama (naravno, potrebno je samo odabrati odgovarajuću veličinu). Pored toga, bitno je napomenuti da vam ove pantalone mogu pomoći da izgledate i malo vitkije, posebno ako ste dama koja je obdarena oblinama, a da bi to u potpunosti uspjelo, birajte crne uske pantalone.

One su i veoma zgodne za kombinovanje sa svim drugim bojama, jer je crna neutralna, a jedino na što bi trebalo pripaziti jeste da gornji dio kombinacije bude nešto duži i, eventualno, širi (na taj način ćete stvoriti perfektan balans između gornjeg i donjeg dijela tijela).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info