Dnevni horoskop za 20.09.2019.

0

Ovan


Osjećaćete se opušteno i zadovoljno. Družićete se s osobama s kojima vam je uvijek ugodno provoditi vrijeme. Bićete zadovoljni postignutim, posebno ako se bavite poslom koji iziskuje kreativnost i komunikaciju. Ukoliko želite da se pobliže upoznate s osobom koja vam se sviđa, neće vam nedostajati rječitosti, duhovitosti i šarma.

Bik


Očekuje vas napeta porodična situacija. Okolnosti vam nameću odgovornosti u kojima se teško snalazite. Ipak, uz disciplinu i ispravna razmišljanja možete stvari staviti na pravo mjesto. Duboko u sebi osjećate nemir kojem nećete moći odrediti uzrok. Budite spremni na promjene. Ne gledajte na njih negativno, jer postoje velike šanse da vam donesu poboljšanje.

Blizanci


Ako niste sigurni u svoju poslovnu budućnost, događaji pred vama pojačaće taj osjećaj. Pripazite šta pričate, neke stvari je bolje prećutati. Umjesto javnih nastupa i privlačenja pažnje na sebe, odaberite povlačenje. Nemojte partneru uskratiti da učestvuje u vašim brigama, jer će vam on biti najveća podrška.

Rak


Naučite prihvatati neočekivane promjene kako biste se u njima osjećali ugodno i opušteno. Zauzmite odlučan stav i pokažite da ste nezavisni. Preuzimajući odgovornost, povećaćete ugled u očima ljudi do čijeg mišljenja vam je stalo. Njegujte prijateljstva i društveni život. Aktivnosti tog tipa nude vam mogućnost novih poznanstava.

Lav


Rješavaćete nekoliko stvari u isto vrijeme, a većinu toga uspješno ćete obaviti. Naći ćete vremena da se nađete s prijateljima, kao i da obavite neke poslove vezane za djecu ili roditelje. Ako i niste zaljubljeni, mogli biste se naći usred ljubavne priče, potpuno zatečeni svojim osjećanjima i onim što vam se događa.

Djevica


Ukoliko maštate o povratku staroj ljubavi, mogli biste djelimično ostvariti želju. Ipak, to neće ići glatko, jer ste u razdoblju u kojem se morate više truditi da biste željeno ostvarili. Moraćete pristati na ustupke koji vam nisu najdraži izbor, ali shvatićete da je to jedini način da vratite partnerovo izgubljeno povjerenje.

Vaga


Privući ćete pažnju na svoj rad, na takmičenjima ili sportskim aktivnostima. Hobiji i slobodne aktivnosti bitni su za vaše unutrašnje zadovoljstvo pa pronađite vremena za sebe. Pružaju vam se brojne mogućnosti da se dobro provedete i steknete nova ljubavna iskustva. Partneru ćete omogućiti da uživa u svakom trenutku provedenom s vama.

Škorpija


Iako ćete posjedovati radne navike, sitnice će vam narušavati koncentraciju i usporavati vaš intelektualni rad pa, dok učite ili radite, zamolite kolege ili ukućane za tišinu. Sebi, ali i drugima ćete postavljati visoke ciljeve. Bićete izloženi povećanom stresu, ali ništa loše vam se neće dogoditi. Kriza je prolazna.

Strijelac


Odlikovaće vas zavidna koncentracija i racionalnost. Iako vaši interesi neće biti isključivo usmjereni na ljubav, svi su izgledi da je nećete moći ignorisati. Na poslu ćete se dobro snalaziti, osjećati se korisno i s lakoćom ispunjavati složenije zadatke. Najviše će vam odgovarati kreativni poslovi koji zahtijevaju originalnost.

Jarac


Moraćete imati punu radnu i psihofizičku kondiciju, kako biste se mogli nositi s burnim tempom, manjkom vremena ili zahtjevnim odnosom s ljudima. U emotivnom smislu bićete dosta nesigurni i konfuzni. Sumnjaćete u partnerova osjećanja, ali i svoja. Ipak, već sutra nesigurnost će vas sasvim napustiti.

Vodolija


Ako ste zaljubljeni u osobu za koju vas veže prijateljstvo, nemojte joj to priznati dok niste sigurni da je uzajamno. Ne brzajte, dajte samo naznake šta osjećate. Neke ciljeve ili rezultate ćete postići zahvaljujući pomoći i podršci kolega. Nadređeni će vam biti naklonjeni i omogućiti vam ostvarivanje predloženih ideja.

Ribe


Nadređeni bi mogli biti loše volje pa je najbolje da im ne budete na putu. Ukoliko ne možete izbjeći susrete, nemojte produbljavati odnos ni proširivati teme. Budite štedljivi, neskloni zaduživanju i posuđivanju, orijentisani na dugoročno poslovanje i sticanje. Najbolji lijek za vaše neraspoloženje biće druženje i omiljene aktivnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info