ZARA: 5 najpopularnijih modela pantalona za ovu jesen

0

Pantalone su uvijek veoma poželjan komad garderobe, a posebno kada je riječ o nešto svježijim jesenjim danima. Kako biste i ove jesenje sezone izgledale veoma moderno te vaš stajling bio fantastičan, za to se pobrinuo najpopularniji španski modni brend, ZARA, a upravo sljedećih pet modela pantalona najmoderniji su izbor za ovu jesenju sezonu.

Za vitkiji stas


Koliko god željele da ih izbjegnete, to je ove jesenje sezone apsolutno nemoguće – pantalone sa visokim strukom ponovo su ultra popularne i jedan su od trenutno najvećih modnih hitova.

Doduše, ne bi ni trebalo da ih izbjegavate, jer vam upravo ove pantalone mogu pomoći da izgledate vitkije, odgovaraju ženama svih figura, a ako ste niska dama, onda je ovaj model pantalona pravi blagoslov za vas – naime, pomoći će vam da vizuelno izgledate više.

Neizbježni retro


Plisirana suknja jedan je od veoma modernih retro trendova te je u samom vrhu popularnosti unazad par sezona. Ista je situacija i ove jeseni, ali ono što možete uraditi jeste i da se odlučite za ZARA plisirane pantalone.

Riječ je o pantalonama širokih nogavica, a koje su plisirane na prednjem dijelu – naime, one imaju faltu na gornjem dijelu te se dobija blago plisirani stil na nogavicama. Boja? Ljubičasta je apsolutni hit pa upravo tu boju i birajte.

Sportska elegancija


Čini se kako su sportski modeli pantalona popularniji nego ikada ranije, a to je sasvim i razumljivo imajući u vidu kako je riječ o pantalonama koje su veoma udodne. Međutim, ove jesenje sezone možete spojiti dva stila u jednom – sportski i elegantni stil koji ćete pronaći u ovim ZARA pantalonama.

One imaju odlike sportskog stila u gornjem dijelu (nemaju klasični pojas i dugmad već se vezuju), ali i elegantnog – kroj i dezen koji podsjećaju na klasične modele odijela.

Moderna disko groznica


Čini se da nas retro stilovi nikako neće zaobići ove jeseni, a to je slučaj i kada su u pitanju pantalone. Trapezice su veoma popularne, a osim farmerica, jednako dobro ćete postupiti i ako birate elegantnije modele ovog vanvremenskog klasika, a koji su skrojeni od drugih materijala.

Možete ih na veoma lagan način uklopiti u svakodnevni stajling, a posebno kada je riječ o modelima neutralnih nijansi (odlično se slažu sa svim drugim bojama).

Najpopularniji dezen


Jesenja sezona, po pravilu, apsolutno je nezamisliva bez kariranog uzorka. To je slučaj i kada su u pitanju pantalone, a upravo je ovo i jedan od najlakših načina da pomenuti uzorak unesete u svoj svakodnevni stajling. Ukoliko birate nešto tamnije karirane pantalone, odlično ćete ih iskombinovati sa svjetlijim bojama.

I, na kraju, bilo bi dobro da karirane pantalone budu jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije, mada nećete pogriješiti ako kombinaciji dodate dezenirane asesoare. Pogađate, karirane.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info