Orsay: 5 najmodernijih haljina za ovu jesen

0

Haljina je apsolutno najženstveniji komad garderobe i sigurno nećemo propustiti prilliku da je uvrstimo u svoj stajling i ove jesenje sezone.

Naravno, kako biste izgledale veoma moderno i upečatljivo, za to se pobrinuo popularni brend Orsay, a sljedećih pet haljina fantastičan su izbor za ovu jesen.

Plisirana haljina na preklop


Već više sezona, plisirana suknja jedan je od najpopularnijih komada garderobe, a situacija se ne mijenja ni ove sezone. Plisirana suknja fantastični je retro komad garderobe koji možete nositi gotovo u svim prilikama (to, ipak, zavisi i od njene dužine), ali ove jeseni možete i napraviti mali zaokret te umjesto suknje birati haljinu u pomenutom stilu.

Veoma moderna i privlačna, plisirana haljina na preklop odličan je izbor za nešto niže dame, jer vam može pomoći da na tako jednostavan način dodate par centimetara svojoj figuri (sve zahvaljujući njenom podesivom struku), a Orsay se pobrinuo da i ove jesenje sezone izgledate privlačno i moderno – plisirana haljina na preklop u prekrasnoj nijansi čokolade sigurno će odmah privući pažnju.

Haljina A kroja


Tako jednostavna, a opet tako odlična za mnogobrojne prilike (uključujući i posao), haljina A kroja uvijek je jedan od prvih izbora žena koje imaju veoma istančan ukus. To je sasvim razumljivo, imajući u vidu kako je ovo model haljine koji je veoma funkcionalan, a tako jednostavan za stilizovanje.

Pored toga, haljina A kroja može vam pomoći i da prikrijete male nedostatke na tijelu, a ove jesenje sezone možete birati modele dugih rukava u neutralnim bojama. Upravo te karakteristike će vam pomoći da vam bude veoma ugodno i tokom nešto svježijih jesenjih dana, da dobijete moderan stil te da dodate asesoare svjetlijih i živahnijih nijansi, a koji će samo dodatno doprinijeti modernom stajlingu.

Ultra upečatljiva haljina


Svima nam je poznato kako je crvena najupečatljivija boja i da će nas svi (bukvalno uvijek) primijetiti ukoliko u stajling uvrstimo komade garderobe u pomenutoj boji. Međutim, ona nije jedina koja vam može pomoći da dobijete upečatljiv stajling – jednako su dobre i druge boje, a od kojih ćemo izdvojiti žutu.

Žuta je veoma privlačna i tako poželjna za jesenju sezonu, jer će vam uljepšati i najtmurniji jesenji dan. Haljina u nekoj od nijansi žute sigurno neće proći nezamijećeno, a najbolje od svega je to što je možete kombinovati sa mnogobrojnim asesoarima svih boja i dezena (sve u zavisnosti od toga kakav stajling želite da postignete).

Pletena haljina s čipkom


Pletene ili džemper haljine veoma su poželjne tokom svježijih jesenjih dana pa ni ova sezona sigurno nije izuzetak. Međutim, ono što je novo, a što ovaj model haljine čini veoma privlačnim, jeste dodatak nježnog materijala – u ovom slučaju čipke.

Upravo čipka pravi svu potrebnu razliku te sasvim obični komad garderobe može učiniti fantastičnim, a to je slučaj i kada je riječ o ovoj haljini. Još da napomenemo kako je siva veoma popularna ove sezone, a i jedna je od onih boja koje se veoma lako kombinuju pa neka vam i to bude na umu prilikom izbora ove fantastične haljine.

Karirana haljina


Jesenja sezona gotovo je nezamisliva bez kariranog dezena, bilo da se radi o klasičnim ili nešto modernijim varijantama. Ono što možete uraditi ove jesenje sezone jeste da u svoj stajling uvrstite Orsay haljinu A kroja, sa plisiranim dijelom sa strane, a koja je ukrašena nešto diskretnijim kariranim dezenom.

Upravo ovaj diskretniji karirani dezen odličan je za kombinovanje sa svim drugim bojama, ali i sa drugim dezenima – veoma je moderan, nećete izgledati neskladno, možete dobiti veoma upečatljiv stajling, a i dalje ćete biti trendi, imajući u vidu da ćete u svoj stajling uvrstiti jedan od najpopularnijih jesenjih dezena.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info