Dnevni horoskop za 15.09.2019.

0

Ovan


Moraćete u kratkom roku obaviti obimne kućanske poslove. Nastojte da vam u tome pomognu ukućani pa i djeca. Ako ste u vezi, osmislite neki zanimljiv provod za sebe i partnera, a ako ste slobodni, izborite se za osobu koja vam se sviđa – to vam danas ne bi trebalo biti veći problem.

Bik


Raspolagaćete zavidnom količinom energije i dozom optimizma, posebno kada je u pitanju ljubavni život. Ukoliko organizujete proslavu djetetovog rođendana ili pozivate rodbinu na ručak, uživaćete u svakom trenutku. Prijatelj će vam pomoći riješiti finansijske probleme. Njegovo viđenje vašeg problema otvoriće vam oči.

Blizanci


Povoljan položaj Mjeseca donosi uzbudljiva ljubavna zbivanja. Bićete zadovoljni sobom, više se uljepšavati i biti spremni za zavođenje. Mlađi i slobodni naći će se u vrtlogu ljubavnih situacija, dok će neki prijateljstvo pretvoriti u ljubav. Vaše prihvatanje stvarnosti olakšaće rješavanje zamršene porodične situacije.

Rak


Nastojaćete se držati po strani od društvenih zbivanja, a vrijeme provoditi najradije u razmišljanju, čitanju ili spavanju. Na ljubavnom planu bićete brzopleti. Nemojte biti nestrpljivi i ne požurujte zbivanja. Ostvariće se ono što priželjkujete, ali tek onda kad druga strana sredi lične intimne probleme.

Lav


Šarm i pozitivna energija priskrbiće vam udvarače i podršku onih s kojima želite dijeliti lijepe trenutke. Zadovoljstvo će se vidjeti na vašem nasmijanom licu. Dobronamjernošću ćete u drugima buditi pozitivne emocije. Moguća je posjeta prijatelja koga dugo niste vidjeli i kome ćete se iskreno razveseliti.

Djevica


Nemojte prijatelju pružiti obećanje za koje znate da nećete moći ispuniti. Kad dođe trenutak da ga pogledate u oči, biće vam neugodno. Pronađite vremena za ozbiljni razgovor s partnerom, posebno ako on na tome insistira. Dobro poslušajte njegove zamjerke, jer vam možda promiče nešto što je i te kako bitno za vaš odnos.

Vaga


Bavljenje sportskim aktivnostima, čitanje ili neki drugi vid zabave korisno će vam ispuniti slobodne sate. Bićete duhovno orijentisani i više se oslanjati na svoju intuiciju. Bijeg od nekih ljudi poštediće vas dosadnih razgovora. Nečiji kompliment uliće vam novu sigurnost i podstaknuti vas da započnete iskren razgovor.

Škorpija


Velika zaljubljenost mogla bi potpuno potisnuti vaš razum pa biste simpatiju mogli gnjaviti da se češće viđate. Međutim, druga strana možda nije načisto s osjećanjima prema vama i treba joj vremena za odluku. Ne zaboravite odgovoriti na pristigle pozive i elektronsku poštu, pronađite vremena za drage i bliske ljude.

Strijelac


Ako niste bili iskreni prema partneru, samo izvinjenje neće biti dovoljno. Druga strana će tražiti da se izjasnite i ne okolišate. Imaćete osjećaj da neki članovi porodice iskorištavaju vašu dobrotu. Previše je obaveza palo na vaša pleća, a da tako ne ostane, moraćete se izboriti za više svog mira i slobodnog vremena.

Jarac


Očekuju vas neplanirane aktivnosti pa ćete biti zatrpani poslom ili obavezama prema drugim ljudima. Naći ćete se u novim situacijama u kojima će trebati mnogo spretnosti da bi rezultat bio pozitivan. Nepotrebnu zbrku izbjeći ćete budete li se barem malo pridržavali rasporeda obaveza.

Vodolija


Ljubavna situacija činiće vam se složenijom nego što zaista jeste. Razgovor s prijateljem otkriće vam nešto što vam je promicalo. On će bolje procijeniti vašu situaciju i dati vam dobar savjet. Nastojte ujutro obaviti što više poslova, kako biste sebi osigurali mirno popodne u kojem ćete se moći odmoriti.

Ribe


Vaš dom će biti mjesto glavnih događanja pa možete očekivati razne situacije. Jedni će spremati i preuređivati svoje ognjište, drugi voditi rasprave s ukućanima. Možda ćete ugostiti poznanike ili organizovati proslavu. Uživajte u onom s čim trenutačno raspolažete i nemojte insistirati na zbivanjima koja ne zadovoljavaju vaš ukus i potrebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info