Dnevni horoskop za 10.09.2019.

0

Ovan


Preuzećete mnoge obaveze na sebe, ali pogrešno ćete procjenjivati i zaključivati. Krenite u ostvarivanje planova, ali budite strpljivi. Sarađujte s kolegama i nemojte biti nepovjerljivi prema njima. Moraćete više ulagati u ljubavni odnos, jer vaše kritikovanje partnerovih mana ne pridonosi stabilnom odnosu. Budite malo popustljiviji.

Bik


Poslovi će se odvijati prema uhodanom ritmu, a dio vremena moći ćete posvetiti ličnim interesima. Nakon radnog vremena završićete u obližnjem kafiću i prijateljskom čavrljanju s kolegama. S osobom rođenom u vazdušnom znaku mogli biste doživjeti nešto posebno i prepustiti se flertu i zavođenju.

Blizanci


Moraćete ozbiljnije prionuti nekim problemima ili rješavanju nagomilanih poslova. Ipak, sve vrijeme ćete se baviti sporednim stvarima pa ćete teško sami sebe natjerati da se prihvatite onog što je najbitnije. Ne donosite odluke vezane za karijeru i odnose s vama bitnim osobama – nećete biti dovoljno objektivni.

Rak


Energični ste i preduzetni pa će vam mnogo toga polaziti za rukom. Uspjeh vas očekuje u kontaktima s inostranstvom. Imaćete odlično pamćenje i koncentraciju pa se sreća smiješi svima koji se bave intelektualnim radom. Najaktivniji bićete u prvoj polovini dana, a večernje sate radije ćete provesti u odmaranju.

Lav


Daćete oduška svojoj mašti i kreativnosti. Trebate li donijeti neku odluku ili procjenu, pouzdajte se u svoju intuiciju. Međutim, kad je novac u pitanju, budite na oprezu. Pažljivo planirajte rashode i ulaganja u posao. Mogući su nepromišljeni troškovi vezani za dom i ukućane.

Djevica


Doživjećete naglo buđenje, a gomila događaja i susreta obogatiće vaš život. Privući ćete pažnju vama bitne osobe, briljirati na poslovnom razgovoru, uvjeriti nekoga u nešto ili obaviti uspješnu kupovinu. Sa zadovoljstvom ćete ulaziti u flert s osobom koja vam se sviđa i pri tome uživati.

Vaga


Prijatelji će primjećivati vašu šutljivost i odsutnost. Preispitivaćete neke situacije ili učinjene greške, ali nećete osjećati potrebu da se ikome povjerite. Na poslu ćete misliti da nemate ništa zajedničkog s kolegama, a kod kuće s bližnjima. Podložni ste promjenama raspoloženja.

Škorpija


Vaša će se mišljenja uvažavati, a oni najambiciozniji mogli bi napredovati. Ljudi će vam se povjeravati i otkrivati tajne pa ćete se čuditi čime to pobuđujete takvo povjerenje kod njih. Ipak, vaša opuštenost i intuitivnost biće im privlačni. Bićete dotjerani u svim prilikama, što će izazvati puno komplimenata od okoline.

Strijelac


Nemojte se opteretiti obavezama koje nisu hitne ili obećanjima koje ne stignete ispuniti. Izbjegavajte rasprave. Razgovori koje započinjete u najboljoj namjeri mogli bi krenuti u pogrešnom pravcu, a vaše riječi biti pogrešno shvaćene. Budite spremni da progledate kroz prste onima koji vas nisu namjerno uvrijedili.

Jarac


Zavidna doza energije i intenzitet raznolikih zbivanja činiće vam život uzbudljivim i dinamičnim. Nečija posjeta unijeće veselje u vaš dom, a rasplet jednog događaja, sudskog spora ili položen teški ispit veoma će vas veseliti. Zahvaljujući prilivu novca, moći ćete podmiriti stara dugovanja ili kupiti sebi nešto lijepo.

Vodolija


Mogući su nesanica, neobični snovi i težnja prema nedostižnim osobama i stvarima. Osjećaćete da nešto morate promijeniti kako biste bili mirniji. Štogod to bilo, radije ostavite za sutra ili neki drugi dan. Izbjegnite pasivan način života i izbacite negativnu energiju meditacijom, šetnjom ili sportskim aktivnostima.

Ribe


Na poseban način proživljavaćete sve što vam se bude događalo. Nije isključen početak komplikovane ljubavne veze, ali brzo će se pokazati da ste precijenili svoje ili emocije druge strane. Međuljudski odnosi biće ispunjeni napetošću, zato što nećete imati strpljenja za površne razgovore ili nečija jadikovanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info