Dnevni horoskop za 05.09.2019.

0

Ovan


Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vješto izbjegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspjeh nego kriterijumi koje koriste vaši saradnici. Ponovo prećutkujete “važne detalje” o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.

Bik


Uvijek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da vješto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namjere. Ali, niste dovoljno ubjedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja. Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

Blizanci


Imate “ubjedljivu priču”, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na vidjelo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak. Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od nekog vida “poziranja” ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.

Rak


Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje vašu servilnost ili određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni potcjenjivati nečije intelektualne ili praktične sposobnosti. Važno je da sačuvate zajedničko povjerenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

Lav


Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promjene u izražavanju. Nema potrebe da oklijevate pred novom prilikom, pokažite da u vama postoji dobra volja. Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.

Djevica


Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje ponašanje ili poslovne zahtjeve, prihvatite određeni kompromis. Izbjegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i pretjeranu razmetljivost pred saradnicima. Preosjetljivo reagujete na razne sitnice – postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svijet oko sebe.

Vaga


Djelujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posjedujete i osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti. Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja.

Škorpija


Neko vam daje do znanja da promijenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta. Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

Strijelac


Djelujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare. Važno je da učinite ono što osjećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

Jarac


Svjesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namjere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta. Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

Vodolija


Suviše ishitreno donosite procjenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži dio posla ili da zaštite zajedničke interese. Usporite svoj ubrzani ritam. Djelujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

Ribe


Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat. Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osjećanja i emotivne želje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info