Dnevni horoskop za 03.09.2019.

0

Ovan


U susretu sa saradnicima nailazite na iznenadne komplikacije. Ukoliko ste dovoljno iskreni, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Bolje je da prihvatite utješnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke i nedostižne.

Bik


Postoje kolege koji nemaju dovoljno sluha za vaše ideje, ali ne treba previše da se uzbuđujete. Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procijenite prigodan trenutak za akciju. U susretu sa voljenom osobom, svaki vid pretjerivanja donosi suprotan efekat. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.

Blizanci


Ponekad nije lako ostvariti poslovni dogovor ili zajedničko rješenje pa pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu saradnika. Dovoljno ste vješti da zadovoljite različite kriterijume i da sačuvate svoje interese. Pokažite voljenoj osobi da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju.

Rak


U dogovoru sa bliskim saradnicima uspješno završavate posao koji djeluje podsticajno na vašu okolinu. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje nova reklama ili poslovno-finansijski dobitak. Bićete ponosni na svoj uspjeh. Neko iznenada remeti vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od suvišnih komentara.

Lav


Različite okolnosti su na vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspješne rezultate pa nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u vašu poslovnu koncepciju. Budite istrajni u svojim namjerama. U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvijek “najbolje” rješenje.

Djevica


Neko ugrožava vaše poslovno-finansijske interese, ali morate da prihvatite trenutnu poziciju. Nema potrebe da se raspravljate sa saradnicima oko različitih interesa. Kompromis je nužno i privremeno rješenje. Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namjere. Ipak, vi se dvoumite pred voljenom osobom.

Vaga


Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja već zatražite nečije posredovanje. Sve tekuće probleme je lakše rješavati uz nečije prisustvo ili asistenciju – nemojte precjenjivati lične mogućnosti. Osjećate emotivni uzlet; neko vas inspiriše na dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe.

Škorpija


Ukoliko neko kritikuje vaše ideje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite koristan savjet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite kolegama koji pozitivno utiču na vaš društveni ugled. Potrudite se da ispoštujte dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da vas opravdaju.

Strijelac


Ne želite da vam neko nameće dodatne obaveze ili nova pravila u poslovnoj saradnji. Ukoliko želite da sačuvate svoje interese, izbjegavajte različite vidove poslovnog ucjenjivanja ili takmičarsku atmosferu. Pokušavate da se distancirate od izazovnih situacija, ali neko raspiruje vaše emocije i strasti. Sačuvajte samokontrolu i hladnu glavu.

Jarac


Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesuglasice u odnosu sa saradnicima. Zaboravite na velike ambicije ili na želju za “prisvajanjem” tuđih rezultata. Pred voljenom osobom kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode te nemojte činiti stvari zbog kojih se možete brzo pokajati.

Vodolija


Preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti i nesmotreno ulijećete u nečiju poslovnu zamku. Potrebno je da realno procijenite svoje mogućnosti – postoje ciljevi koji zahtijevaju drugačija rješenja i bolje uslove. Ne razumijete nečiju poruku, ali ne želite da zatražite dodatno objašnjenje. Često mijenjate svoje emotivno raspoloženje i odluke.

Ribe


Potrebno je da ispoštujete zajednički dogovor i da korektno završite započeti posao. Ostvareni uspjeh pozitivno utiče na vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja. U susretu sa voljenom osobom pokažite dobru volju. Iznenadite svog partnera maštovitim ili neobičnim idejama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info