Dnevni horoskop za 02.09.2019.

0

Ovan


Nemojte neodgovornošću izigrati povjerenje nadređenih. Brojni razgovori i kolege, koji će navraćati na vaše radno mjesto, odvući će vas od posla pa bi vas šef mogao kritikovati. Partner će pokazati koliko mu je stalo do vas. Ukoliko se odlučite na romantični izlazak udvoje, uspjećete zaboraviti probleme koji vas opterećuju.

Bik


Komunikacija će vam biti direktna pa će okolini biti vrlo jasno šta želite reći ili postići. Bićete od akcije i uspješno rješavati zaostale poslove. Neki među vama danas će negdje otputovati, za šta ste izabrali savršen dan, jer ćete na odredište stići bez zastoja. Nalazite se u zdravstveno osjetljivom periodu pa ne pretjerujte sa naporima.

Blizanci


Zbog rastresenosti biste mogli zaboraviti nešto što možda vama nije bitno, ali nekome vama bliskom jeste. Nemojte da sami sebi, zbog malog propusta ili pasivnosti, pokvarite dan. Ako se nađete u novom društvu, ne upadajte im u riječ i ne ističite sebe i svoje uspjehe, jer će o vama steći pogrešnu sliku, a što će im dati povoda za ogovaranje.

Rak


Obim poslova će se naglo povećati, ali način izvođenja ideja u djela biće otežan. Nailazićete na ograničenja koja ćete moći prevladati jedino uvjerljivošću i dosljednošću. Ljubavna situacija postaje sve zamršenija. Partner će se opirati razgovoru, dok ćete vi insistirati baš na tome, ali vjerovatno bez uspjeha.

Lav


Budite aktivni od ranog jutra. Povedite malo više računa o svom izgledu, posebno ako imate nekakav sastanak i trebate ostaviti dobar utisak. Ukoliko zadržite mir i samokontrolu u napetoj poslovnoj situaciji, spriječićete da se nečija ljutnja usmjeri prema vama. Ako ste šef, možda ćete biti ljuti zbog neodgovornog ponašanja podređenih.

Djevica


Poslovni sastanak će kao rezultat imati ručak ili večeru. Shvatićete da ste u društvu zanimljivih ljudi i da imate o čemu razgovarati s njima. Dan je, osim za poslovna dešavanja, odličan i za ljubavna. Svježe zaljubljeni prepustiće se emocijama, a i one koji su u dugoj vezi partnerove riječi će uvjeriti u snagu njegovih osjećanja.

Vaga


Vaši ljubavni kriterijumi će biti strogi, a očekivanja velika. Ne žurite sa ljubavnim počecima, posebno ako upoznate nekoga ko je nedavno prekinuo dugogodišnju vezu. Prijateljska podrška ono je što drugoj strani najviše treba. Posvetite se sebi, makar to značilo i odgađanje nekih obaveza. Godiće vam masaža ili kozmetički tretman.

Škorpija


Naići ćete na osobe koje niste dugo vidjeli i uz čavrljanje na kafici obnoviti odnose. Biće vam zanimljivo slušati kakve su se promjene dogodile u njihovim životima. Ako vas od voljene osobe dijeli velika udaljenost, predstoji vam duga telefonska komunikacija.

Strijelac


Nametnuli ste i sebi i drugima visoke kriterijume i nepotrebno se preopteretili brojnim obavezama. U poslovnom smislu trebali biste zapeti, jer ćete u protivnom propustiti dobru priliku. Intenzivnije ćete se pozabaviti finansijskom problematikom i dogovoriti s ukućanima novi način štednje i potrošnje.

Jarac


Dan je povoljan za razgovore o ljubavi, braku, djeci. Zato ne pričajte o poslovnim problemima, nego se pozabavite porodičnim pitanjima. Mlađe će mučiti ljubavna nedoumica. Shvatićete da su emocije koje gajite prema poznaniku dublje nego što ste mislili. Iskoristite povoljne planetarne uticaje za zbližavanje.

Vodolija


Odgovaraće vam mir i tišina pa ćete odlaziti na mjesta gdje nema mnogo ljudi. Vaša druželjubivost biće smanjena, što neće promaknuti bližnjima. Ljubavni partner zapitaće se šta se sa vama dešava, jer vas nije navikao gledati takve. Neće vam biti do razgovora, odgovaraće vam da vas svi puste na miru.

Ribe


Prijatelji na uticajnim položajima i simpatije moćnih biće vam od velike koristi. Šarmom ćete pridobijati tuđe simpatije i zabaviti se u društvu koje će biti po vašem ukusu. Bićete zadovoljni razvojem poslovne situacije, a posebno spremnošću nadređenih da vam izađu u susret. Veče posvetite zabavi, društvu i plesu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info