Vodolija: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Na početku septembra će Venera praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da poboljšate platni promet i uvećate svoju zaradu zahvaljujući tajnim kanalima. Uspjećete i da prije roka dovršite jedan projekat, a što će pozitivno uticati na vaše prihode.

Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom, koji vlada vašim poljem posla i karijere. To će vam donijeti mogućnosti da pokrenete nove projekte u saradnji sa kooperantima. Uspjećete da dobijete olakšice i donacije koje će vas finansijski podržati u pokretanju novih projekata. Kako ćete u isto vrijeme nailaziti na prepreke i pokušaje sa strane da budete uvučeni u manipulacije, neophodno je da pažljivo rukujete novcem, jer bi vas svaka greška ili mahinacija mogla skupo koštati.

Budite pažljivi u rukovanju novcem i izbjegavajte po svaku cijenu mutne radnje, ulazak u rizične transakcije i velike investicije 14. Septembra. Mars će praviti opoziciju sa Neptunom. Doći će do pada vaših akcija i naći ćete se na udaru inspekcija koje će provjeravati vaše finansijske transakcije. Ukoliko ste previše koristili tajne kanale, naći ćete se u problemima. To će vam nanijeti štetu i gubitke.

Merkur i Venera će ući u znak Vage i uspjećete da ublažite poslovne probleme pokretanjem novih projekata u saradnji sa inostranim partnerima. Finansijske probleme i gubitke možete imati zbog mahinacija vaših saradnika.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur će na početku septembra praviti konjunkciju sa Suncem i pruža vam mogućnost da okrenete novi list i započnete da rješavate sve ono što vam je u odnosu sa voljnom osobom pravilo probleme u proteklom periodu. Mada ćete biti čvrsto riješeni da poboljšate odnos sa partnerom, bićete suočeni sa velikim izazovima koji će izazivati napetost u odnosu.

Sunce će praviti trigon sa Plutonom 13. septembra i olakšaće vam da se prilagodite potrebama i željama voljene osobe. Ulazak Sunca u znak Vage, 23. septembra, donijeće vam osvježenje u vidu novih interesovanja koja će vama i vašem partneru okupirati pažnju i ispuniti vam zajedničko vrijeme. Otići ćete i na jedno vikend putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni, zanimaće vas uglavnom avanture i nećete biti spremni da se upuštate u bilo šta ozbiljno na emotivnom polju. Prilike za avanture ćete imati gdje god da izađete u provod. U početku će vam odgovarati da imate susrete na jednu noć uz intimne odnose.

U drugoj polovini septembra ćete poželjeti i nešto više od toga i pokušaćete da, sa osobom sa kojom ste više puta izašli, ostvarite bliži emotivni kontakt. To će ili teško, jer ćete otkriti da između vas ima dosta razlika.

Nešto starije Vodolije će pokušati da privuku pažnju osobi koju poznaju preko zajedničkog prijatelja. Prijatelj će vas upozoriti da se radi o komplikovanoj osobi. Uz dosta strpljenja i nesvakidašnjeg pristupa imaćete šanse za uspjeh.

Zdravlje. Savjetuje vam se da svakodnevno idete u kraću šetnju i da bar nekoliko puta sedmično praktikujete rekreativne fizičke aktivnosti. Plivanje ili teretana biće vam od velike koristi. Izbjegavajte duži boravak na promaji i hladna pića.

Biće vam osjetljivo grlo i urogenitalni trakt. Moguća je infekcija mokraćnih kanala. Cirkulacija u butinama takođe može biti otežana.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info