Vaga: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom i donijeće vam neočekivane finansijske dobitke zahvaljujući vašim tajnim izvorima finansiranja. To će vam omogućiti da uspješno dovršite jedan projekat u roku i poboljšate finansijsko stanje, kao i da postignete stabilnost u daljem razvoju aktuelnih radnih zadataka.

Kvadrat Venere sa Jupiterom donijeće vam teškoće u pregovorima oko novih projekata. Sa drugom stranom nećete uspjeti da postignete dogovor oko raspodjele zaduženja i procenta zarade. Bićete neorganizovani i često ćete haotično obavljati radne zadatke. Bićete uz to i rasijani pa možete lako napraviti grešku i imati gubitak.

Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom će vam omogućiti da započnete sa realizacijom jadnog tajnog plana koji bi vam mogao donijeti velike dobitke u budućnosti.

Budite pažljivi sredinom septembra, kada Mars bude pravio opoziciju sa Neptunom, jer će vam to donijeti finansijske probleme čiji će uzrok biti u vašem nejasnom sagledavanju činjeničnog stanja i greškama u kalkulacijama, kao i u lošim investicijama.

Bićete suočeni i sa nekorektnim postupcima jedne osobe koja može da vam nanese štetu, a koja će vam spletkariti iza leđa, tako što će o vama širiti glasine o vašem navodnom nepoštenju i slično. Merkur i Venera će ući u vaš znak, a kako je Venera ovdje jaka, uspjećete da zauzmete bolje pozicije i da se izborite sa problemima u poslovnim odnosima, kao i sa teškoćama u obavljanju prioritetnih radnih zadataka.

Ljubav. Ako ste u vezi, imaćete dovoljno mogućnosti da organizujete intimne trenutke udvoje sa voljenom osobom. Razgovaraćete više nego obično o svemu o čemu radije ćutite i o onim stvarima koje ste iz nekog razloga krili od partnera, jer ste se plašili da vas neće razumjeti. Sada ćete imati dosta razumijevanja jedno za drugo i uspjećete da riješite nešto što vas je brinulo otprije.

Druga polovina septembra će biti nestabilna zbog opozicije Marsa sa Neptunom. Imaćete utisak da vam partner nije sve rekao, da postoji još nešto što krije od vas i da će nastaviti sa takvim ponašanjem. S druge strane, vaš partner će otkriti nešto što ste vi skrivali od njega i neće moći to da razumije. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste to prevazišli.

Ako ste slobodni, zaljubićete se u osobu koja nije slobodna, ali koja će vam dati signal da je zainteresovana za vas. Počećete tajno da se viđate, da biste ubrzo započeli tajnu vezu. Vaša veza već od samog početka neće biti skladna i stalno ćete se suočavati sa nezadovoljstvom.

Sredinom mjeseca ćete shvatiti da vaša ljubav ima mnogo više tajni nego što ste mogli da pretpostavite, kao i da vi niste jedini s kim održava tajnu vezu. Prekinućete taj odnos i upoznaćete nekog ko će vam postati blizak.

Starije Vage će biti upletene u jednu aferu, a oko njih će se vrtiti razne osobe sumnjivog morala, koje će im predlagati vezu. Izbjegavajte tajne veze i one preko interneta. Tek krajem septembra moguće je poznanstvo sa iskrenom osobom.

Zdravlje. Septembar vam je osjetljiv mjesec za zdravlje. Bićete podložni hormonskim promjenama, alergijskim reakcijama i sklonosti porocima koji bi mogli da negativno utiču na vaše zdravlje.

Moguće su i smetnje prouzrokovane nepravilnim radom štitne žlijezde. Provjerite krvnu sliku i radite vježbe za bolju cirkulaciju. Izbjegavate pretjerivanje u hrani i piću.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info