Strijelac: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Septembar će biti vrlo dinamičan i izazovan mjesec na vašem poslu. Na početku mjeseca jednu ideju, koju imate u vezi poboljšanja usluga u vašem domenu djelatnosti, ćete uspjeti da razradite do maksimuma i da ostvarite značajan napredak.

Trigon Venere sa Saturnom donijeće vam stabilnost na polju finansija pa ćete moći da ulažete novac u razvoj prioritetnih i dugoročnih projekata. Pri tome je važno da budete racionalni i da izbjegavate ekstravaganciju. Bićete skloni da se previše dokazujete i insistirate na svojoj važnosti. Vaše ego-igre vam mogu nanijeti štetu, kako po pitanju ugleda, tako i u vezi novca.

Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem polju posla i karijere. To će vam omogućiti da započnete sa realizacijom novih radnih zadataka koji će imati uticaj na vaš napredak u karijeri. Konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da dobijete podršku od nadređenih za vaše lične planove i ideje u okviru posla koji obavljate.

Veliki dio septembra će pred vama biti izazovni ciljevi koji će zahtijevati od vas veliku promišljenost. Neće vam biti lako da postignete rokove i tu možete biti najviše u teškoćama. Vaš pretjerani optimizam će vas ometati da jasno sagledate prepreke.

Kašnjenje sa rokovima nanijeće vam finansijske gubitke. Opozicija Marsa sa Neptunom donijeće vam ozbiljne nesuglasice sa nadređenima. Od sredine septembra ćete ostvariti nove kontakte i poslovnu saradnju koja će vam donijeti dobitke, jer će Merkur i Venera ući u znak Vage. Treća dekada septembra vam donosi finansijske teškoće, ali će vaš autoritet i popularnost biti u porastu.

Ljubav. Ako ste u vezi, konjunkcija Merkura sa Suncem na početku septembra daće vam motivaciju da unesete nešto kvalitetno i novo u vaš odnos sa voljenom osobom, što će poboljšati sklad i stabilnost u vašoj emotivnoj vezi. Na neslaganja ćete nailaziti oko raspodjele kućnih i porodičnih obaveza. Vaš partner će vas kritikovati da ste postali previše zahtjevni i da mislite samo na sebe.

Merkur će 13. Septembra praviti konjunkciju sa Venerom, što će poboljšati vašu komunikaciju, ali i razmjenu emocija sa partnerom. Uspjećete da prevaziđete neslaganja. Izlazićete na mjesta koja vaš partner voli da posjećuje i unijećete više zavabe u vašu vezu. Oko zajedničkih ciljeva ćete voditi teške razgovore, ali ćete uspjeti da nađete zajednički prihvatljivo rješenje.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da se dokažete i istaknete na društvenom polju. Na poslu ili u okviru društvenih djelatnosti upoznaćete nekog ko će vam djelovati zainteresovano za vezu. Počećete da se viđate i izlazite.

Vrlo brzo ćete shvatiti da će vam biti neophodno duže upoznavanje i međusobno prilagođavanja, jer će vaš odnos već na početku biti promjenjiv i nestabilan. Kako ćete oboje biti riješeni da uspijete, naći ćete način da ostvarite bolju komunikaciju i vaš emotivni kontakt će biti bolji.

Nešto stariji Strijelci će pokušati da ostvare bliži odnos sa osobom sa kojom se viđaju duže vrijeme. Pozvaćete je da sa vama provede duže vremena zajedno. To će vam donijeti dosta komplikovan odnos, ali i uvid koliko ste spremni da se potrudite.

Zdravlje. Osjetljivo zdravlje ćete imati do sredine septembra kada ćete biti više izloženi stresu i kada ćete reagovati psihosomatski. Imaćete otežanu probavu i moguće su alergijske reakcije disajnih puteva.

Druga polovina septembra vam donosi jači imunitet i bolje zdravlje. Potrebno vam je više kretanja na čistom vazduhu. Praktikujte svakodnevnu šetnju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info