Škorpija: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Početak septembra donijeće vam napredak u jednom zajedničkom projektu, kao i neočekivanu priliku sa sklopite novi ugovor koji će vam u budućnosti donijeti značajne prihode. Vaša popularnost u javnosti i vještina rada sa klijentima će biti u usponu.

Trigon Venere sa Saturnom donijeće vam mogućnost značajnog napretka u poslovnim pregovorima koji su u proteklom periodu bili u zastoju. Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom donijeće vam početak nove saradnje koja će se odvijati na obostranu korist i kojom ćete biti zadovoljni. O

Tokom septembra vam se savjetuje da izbjegavate upuštanje u finansijske rizike. Pripazite na to kako rukujete novcem i izbjegavajte nove investicije, posebno one velikog obima. Na teškoće ćete nailaziti u finansiranju kreativnih projekata.

Opozicija Marsa sa Neptunom, sredinom septembra, dovešće do raskida saradnje sa jednim poslovnim partnerom, jer ćete primijetiti da je nekorektan oko raspodjele zajedničke zarade i da ostvaruje korist na vašu štetu. Budite pažljivi, jer se mogu razotkriti ozbiljnije finansijske mahinacije, što vam može nanijeti gubitke.

Merkur i Venera će ući u znak Vage i donijeće vam pogodnosti za pokretanje novih pregovora iza zatvorenih vrata, kao i početak realizacije jednog projekta koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam donijeti prednost na tržištu. Nailazićete na probleme u odnosima sa saradnicima u vidu neorganizovanosti. Krajem mjeseca ćete imati koristi od svoje kreativnosti, što će vam donijeti finansijske dobitke.

Ljubav. Ako ste u vezi, trigon Venere sa Saturnom, na početku septembra, uticaće pozitivno na vaš društveni život. Sa voljenom osobom ćete izlaziti na mjesta koja oboje volite, kao što su restorani i na razne društvene manifestacije. Družićete se za zajedničkim prijateljima i odlazićete na vikend izlete. Izbjegavajte flertove na druženjima, jer vam to može donijeti probleme.

Druga polovina septembra vam je povoljna za intimne trenutke udvoje. Koristićete većinu slobodnog vremena da sa voljenom osobom budete nasamo i da organizujete dinamičan provod. Umjećete da ugodite voljenoj osobi, jer ćete imati dobar osjećaj za to što joj je potrebno. Bićete od podrške i potrudićete se da vaša veza bude skladna na svim poljima.

Ako ste slobodni, bićete u centru pažnje uglavnom osobama sumnjivog morala, koje će vam otvoreno udvarati ili vam slati signale kako su zainteresovane za intimne odnose i zabavu. Neko će vas privući i odlučićete da isprobate da li biste mogli da imate nešto više od samo prolazne zabave.

Ubrzo ćete se uvjeriti da sa tom osobom možete imati samo tajnu i nestabilnu vezu. U trećoj dekadi septembra upoznaćete nekog s kim postoji šansa da uđete u ozbiljnu vezu koja će vam donijeti sreću.

Starije Škorpije će biti otvorene na zabavu i provode. Jedna osoba će im se dopasti, ali to nije neko ko je slobodan. Bez obzira na to, vaša simpatija će vam otkriti da bi željela tajnu vezu sa vama. Bićete potpuno spremni da joj ispunite želju.

Zdravlje. Neophodno vam je da pazite na vaše zdravlje i da preduzmete preventivne mjere, jer ćete biti vrlo promjenjivog i osjetljivog zdravlja zbog opozicije Marsa sa Neptunom.

Moguće su tegobe sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, hormonima i alergijskim reakcijama. Izbjegavajte stresne situacije i izbjegavajte dodir sa opasnim hemikalijama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info