Ribe: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Merkur na početku septembra pravi trigon sa Uranom i donosi vam povoljne uslove za započinjanje novih poslovnih pregovora i dogovora, kao i za nastavak ranije započetih, a koji su zbog nepovoljnih okolnosti bili u zastoju. Trigon Venere sa Saturnom omogućiće vam da ostvarite napredak i dobitke kroz saradnju sa dugogodišnjim saradnicima.

Sunce i Merkur prave konjunkciju sa Marsom i otvaraju vam mogućnosti za sklapanje novih ugovora koji će vam u budućnosti donijeti dobitke. Konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da pokrenete jedan novi projekat koji će doprinijeti porastu vašeg uspjeha na polju javnosti.

U svemu ovome je potrebno da budete izuzetno korektni, a naročito da pripazite na sve što se tiče finansijskog dijela ugovora koje budete potpisivali. U protivnom biste mogli da se nađete u teškoćama upravo u vezi preraspodjele dobitaka, što bi vam moglo nanijeti štetu.

Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom, koji se nalazi u vašem znaku. Očekuju vas problemi u jednom poslovnom partnerstvu gdje će doći do razilaska u interesima, a to bi moglo da dovede do raskida partnerstva i da vam ugrozi ne samo nastavak jednog važnog projekta, nego i vaše radno mjesto ili status na poslu. Potrudite se da postignete kompromis.

Merkur i Venera će 14. septembra ući u znak Vage. Imaćete bolji uvid u finansijske tokove i uspjećete da se organizujete u investicijama i transakcijama, što će vam omogućiti da poboljšate vaš saldo na računu. U trećoj dekadi septembra će vam kvadrat Jupitera sa Neptunom donijeti jake konkurente, koji će ometati vaš napredak u karijeri.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, donosi vam promjenjivo raspoloženje i česte nesuglasice sa voljenom osobom tokom septembra. Ovo će biti praćeno i povremenim periodima sklada kada ćete uživati u zajedničkim aktivnostima. Važno je da se potrudite da ne bude previše napeti i da nađete način da uspostavite željenu ravnotežu u vašoj vezi.

Sa voljenom osobom ćete uspjeti da organizujete zajedničke izlaske, zabavu i vrijeme koje ćete provoditi zajedno. Najviše ćete uživati u druženju sa zajedničkim prijateljima i u društvenim aktivnostima. Nećete se složiti u vezi dogovora oko zajedničkih ciljeva. Vi ćete željeti da se usmjerite na nešto od dugoročnog značaja, dok će vaš partner težiti ekstravaganciji.

Ako ste slobodni, uživaćete u izlascima i zabavi sa prijateljima. Preko jednog poznanika doći ćete u kontakt sa osobom koja će vas zainteresovati zbog svoje originalnosti. Ta osoba će imati zanimljive prijedloge u vezi izlazaka i pozvaće vas da više vremena provodite zajedno.

Imaćete mnogo tema koje vas oboje interesuju i počećete da se zbližavate. Ubrzo će se pojaviti obostrane emocije, ali i različitosti u životnim navikama. Potrudićete se da se jedno drugom prilagodite.

Nešto starije Ribe će shvatiti da se dobro osjećaju u prisustvu osobe koja pokušava uporno da ih nagovori da započnu emotivnu vezu. Problem je što se ne razumijete u vezi životnih ciljeva, dok se emotivno slažete. Veza je moguća.

Zdravlje. Zdravlje će vam tokom septembra biti promjenjivo. Potrebno je da vodite računa o pravilnoj ishrani, jer ćete biti podložni probavnim smetnjama. Bićete osjetljiviji na stres pa možete reagovati psihosomatski.

Izbjegavajte hladne napitke, jer će vam i grlo biti osjetljivo. Moguća je i alergija disajnih puteva. Bolja fizička kondicija vam je neophodna zbog imuniteta.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info