Rak: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Na početku septembra uspjećete da postignete dogovore sa saradnicima o nečemu što je ometalo vašu saradnju i da poboljšate saradničke odnose. Pokrenućete nove pregovore, održavaćete sastanke i prezentacije u vezi novih projekata i počećete da planirate i organizujete sve što je neophodno za početak novih radnih zadataka.

Merkur, Sunce i Mars će u prvoj dekadi septembra praviti trigon sa Saturnom, što će vam donijeti veliki napredak u velikim i dugoročnim poslovima, posebno onim koje radite u koordinaciji sa dugogodišnjim poslovnim partnerima.

Na teškoće ćete nailaziti u oblastima usluga. Nećete se slagati sa radnim kolegama u vezi načina obavljanja prioritetnih radnih zadataka. Nerviraće vas neodlučni i naporni klijenti. Finansije će vam biti nestabilne. Sve ovo zbog nepovoljnih aspekata Jupitera i Neptuna.

Sredinom septembra uspjećete da se organizujete oko rokova i da sve što je važno od aktuelnih obaveza na poslu dovršite na vrijeme. Bićete dosta ažurni i u rješavanju administrativnih obaveza. Saturn će krenuti direktno i sve što je neophodno da se ubrza i nadoknadi, a što je povezano sa poslovnim partnerima i javnim poslovima, počeće da se odvija lakše i stabilnije.

Mars će praviti trigon sa Plutonom, 19. Septembra, što će vam omogućiti sklapanje važnih ugovora koji će vam donijeti velike i dugoročne dobitke u budućnosti. Najviše smetnji tokom septembra imaćete u vezi saradnje sa inostranstvom, a nedostajaće vam i podrška nadređenih. Izbjegavajte poslovna putovanja.

Ljubav. Ako ste u vezi, odnosi sa voljenom osobom odvijaće se skladno i biće stabilni zahvaljujući povoljnim aspektima Venere, Merkura i Marsa sa Saturnom, koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Bićete motivisani da ispunjavate voljenoj osobi želje i da vodite duge razgovore o onome što vas oboje zanima. Razmatraćete kako da ubrzate ostvarenje zajedničkih planova.

Druga polovina septembra donosi vam teškoće u rješavanju onoga u vašoj vezi što ste odlagali da rješavate, a što će u ovom periodu dovoditi do neslaganja i sukoba između vas i voljene osobe. Saturn će krenuti direktno, a Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom. Nesuglasice će se odnositi na raspodjelu kućnih i porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni, prva dekada septembra donijeće vam poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim izgledom, nastupom i načinom komunikacija. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i izlazite.

Vaša nova simpatije će vam djelovati kao ozbiljan kandidat za vezu na duge staze. Oboje ćete biti složni u tome da započnete emotivnu vezu. U početku ćete biti oduševljeni, ali ubrzo, već krajem mjeseca, počećete da nailazite na neslaganja i razlike u stavovima.

Nešto stariji Rakovi će odlučiti da se skrase uz osobu koja im duže vrijeme poklanja naklonost. Vama je jasno da se sa tom osobom ne slažete u svemu i nećete očekivati da sve bude idealno. Prilagođavanja će biti neophodna kako bi veza uspjela.

Zdravlje. Septembar vam donosi osjetljivo zdravlje, zbog čega je neophodno da preduzmete preventivne mjere. Na prvom mjestu je neophodno da vaše svakodnevne obaveze organizujete tako da imate dovoljno vremena za odmor i relaksaciju i da što više umanjite mogućnost stresa.

Moguć je hormonski disbalans, alergijske reakcije, što će biti praćeno probavnim smetnjama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info