Ovan: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Venera na početku septembra pravi trigon sa Saturnom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Važne obaveze, koje su iz nekog razloga bile odlagane u proteklom periodu, doći će na red za rješavanje. Merkur i Sunce će praviti konjunkciju sa Marsom i doći će do pojačanog izražaja vaš smisao za organizaciju, efikasnost u rješavanju onih zadataka koji zahtijevaju duboku koncentraciju i smisao za detalje.

Manje, prolazne napetosti vas očekuju u odnosima sa nadređenima i radnim kolegama. Budite pažljivi u rukovanju novcem. Mogući su i uvećani troškovi. Merkur i Sunce će praviti trigon sa Saturnom 06. septembra i omogućiće vam bolju organizaciju i napredak u razvoju dugoročnih i velikih poslovnih projekata. Izbjegavajte da se zadužujete.

Trigon Marsa sa Saturnom, 09. septembra, donijeće vam veliki uspjeh u karijeri i moguće je da dobijete unapređenje ili priznanja. Ovaj mjesec vam je nepovoljan po finansije, jer ćete stalno nailaziti na teškoće, smanjeni priliv i probleme prilikom naplate potraživanja.

Između 10. i 21. septembra naročito budite pažljivi sa novcem, zbog niza nepovoljnih planetarnih aspekta na vaše polje platnog prometa. Nailazićete na dosta nejasnoća i pokušaja obmana, nećete jasno uspjeti da sagledate aktuelnu finansijsku situaciju i potrebe tržišta. Neko će pokušati da vas prevari ili ćete biti uvučeni u spletke. Nakon 26. septembra će doći do poboljšanja i krajem mjeseca ćete uspjeti da ostvarite dobitak koji će vas izvući.

Ljubav. Ako ste u vezi, sa voljenom osobom ćete se slagati oko zajedničkih ciljeva, ali će doći do teškoća u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Opozicija Venere sa Neptunom dovešće do sumnje vašeg partnera da od njega nešto skrivate, za šta će imati i dokaze. Izbjegavajte flert i tajne ili paralelne veze, kao i bilo kakve neistine, jer vam to može nanijeti velike probleme u vezi.

Povjerenje u odnosu s partnerom će biti ozbiljno poljuljano, a vi ćete biti suočeni s greškama koje ste pravili u vašem odnosu i iluzijama u koje ste vjerovali. Ulazak Merkura i Venere u znak Vage i vaše polje ljubavi će pokrenuti poboljšanje odnosa sa partnerom od sredine septembra. Očekuje vas težak period rješavanja međusobnih problema do kraja mjeseca.

Ako ste slobodni, septembar će biti ispunjen raznim aferama, spletkama i razočarenjima u vašem ljubavnom životu. Lako ćete se zaljubljivati, većinom u pogrešne osobe. Imaćete više od jedne ponude za tajnu emotivnu vezu.

Ako pristanete, otkrićete da osoba sa kojom ste ušli u vezu ima još jednu paralelnu tajnu vezu. Osoba koja želi da uđe u vezu sa vama praviće razne spletke kako bi odvratila nekoga, ko se vama sviđa, od vas. Tek vam kraj septembra donosi šanse za pravu ljubav.

Stariji Ovnovi će biti skloni da mijenjaju partnere, da ulaze u površne, tajne i paralelne veze. Sva ta uzbuđenja i dinamika neće vam donijeti zadovoljstvo, već samo nova razočarenja. Podsjetite se kako tragate sa nekim ko će vas ispuniti srećom.

Zdravlje. Septembar vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Vi sami ćete se angažovati oko unapređenja svog zdravlja tako što ćete obaviti preventivne preglede, poboljšati svoju ishranu i biti fizički aktivniji.

Smetnje možete imati u slučaju da ste alergični na ambroziju. U tom slučaju se na vrijeme javite vašem doktoru radi recepta za medikamente protiv alergije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info