Lav: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom, koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će vam omogućiti da razradite jednu ideju koja će vam u budućnosti donijeti velike dobitke. Iz neočekivanih izvora ćete dobiti podršku, a moguć je i premještaj na bolje radno mjesto ili unapređenje.

Trigon Venere sa Saturnom će vam donijeti značajan napredak u razvoju dugoročnih projekata. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava da izbjegavate rizične investicije. Jedan vaš kreativni projekat neće dobiti podršku koju ste očekivali.

Neophodno je da budete izuzetno pažljivi u vezi finansija, jer ćete nailaziti na nepovoljne okolnosti, posebno na polju platnog prometa. Bilo kakve finansijske mahinacije mogu vam nanijeti veliku štetu i gubitke. Neko od vaših dužnika će pokušati da vas izigra. Čuvajte se i raznih prevaranata. Izbjegavajte ulazak u velike investicije.

Sredinom septembra započećete da planirate nove poslovne projekte, što će uključivati i pregovore sa poslovnim partnerima, radne sastanke, poslovne prezentacije i mnogo kretanja i lokalnih putovanja. Vaš nastup će biti zapažen, jer ćete umjeti da predstavite sebe, svoju stručnost ili tim, a to će vam doneti uspjeh i dobitke.

Kako će u trećoj dekadi septembra Merkur i Venera praviti kvadrat sa Saturnom, imaćete dosta teškoća i zastoja u vezi planiranja, organizacije i pregovora oko velikih i dugoročnih poslova koji obuhvataju širok spektar poslovnih usluga. Iznad svega je važno da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Zarada će biti ispod očekivane.

Ljubav. Ako ste u vezi, vaš emotivni partner i vi ćete se u prvoj polovini septembra posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Vi ćete biti raspoloženi da voljenu osobu obradujete poklonom. Svakako znate šta je to što vaš partner želi da posjeduje. Bićete u mogućnosti da u vašu vezu unesete veći broj zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

Porodične obaveze mogu da vas opterete u drugoj polovini septembra. Biće vam teško da se sa članovima porodice uskladite oko međusobnih potreba, želja i očekivanja. Vi ćete biti zauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što vašem partneru neće odgovarati, jer će morati da preuzme i vaš dio porodičnih obaveza. Potrudite se da mu uzvratite uslugu.

Ako ste slobodni, septembar vam donosi mnogo zabave i izlazaka, ali i avanture koje će vam donijeti više nezadovoljstva i nesuglasica nego radosti i sreće. Kako ćete u ovom periodu ući u avanturu sa dvije osobe, koje će vam predstavljati izazov, nećete moći jasno da sagledate, posebno u početku, da ste napravili pogrešan izbor.

Pred kraj ovog mjeseca, kada se dobrim dijelom razočarate i pretrpite neuspjeh, počećete da razmišljate o tome da se smirite i izaberete za partnera osobu koja će vam djelovati iskreno.

Nešto stariji Lavovi će se zaljubiti u osobu koju poznaju kroz posao. Lako se može dogoditi da će to biti neko na višem položaju i uspješan. Budite pažljivi, jer su veliki izgledi da vam sa tom osobom neće ići lako i da će zbližavanje biti sporo.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini septembra. Potrudićete se da poboljšate vašu ishranu i da obavite preventivne medicinske preglede.

Bićete umjereni u svemu i ravnomjerno ćete rasporediti svoje aktivnosti. Imaćete dovoljno vremena za odmor i bićete fizički aktivni. U trećoj dekadi septembra moguće su disajne smetnje i bolovi u leđima.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info