Jarac: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Na početku septembra ostvarićete napredak u dugoročnim projektima koje radite u saradnji sa inostranim partnerima. Kvadrat Venere sa Jupiterom vas upozorava da izbjegavate mahinacije i tajne kanale, posebno u pogledu finansijskih transakcija, jer biste tako mogli da se nađete u problemima i na gubitku.

Ovog mjeseca lako mogu da vas snađu pravne teškoće ukoliko ne budete strogo poštovali propise iz oblasti zakona i poslovanju. Opozicija Venere sa Neptunom dovešće do prekida važnih poslovnih pregovora upravo zbog pokušaja mahinacija druge strane, koja će pokušati da vas navede da pristanete na uslove koji vama ne odgovaraju.

Sredinom septembra, na probleme ćete nailaziti u oblastima komunikacija i trgovine. Netačne i lažne informacije vam mogu nanijeti štetu. Merkur i Venera će ući u znak Vage i vaše polje posla i karijere. To će vam omogućiti da pokrenete nove projekte. Dobićete i donacije, kao i podršku nadređenih.

U trećoj dekadi septembra uspjećete da poboljšate vaše finansijsko stanje. Osjećaćete se opterećeni odgovornostima i očekuje vas naporan rad.

Ljubav. Ako ste u vezi, trigon Venere sa Saturnom, na početku septembra, unijećete sklad i stabilnost u vašu vezu sa voljenom osobom. Otići ćete zajedno na vikend putovanje gdje ćete se lijepo provesti. Izbjegavajte flert i tajne, jer bi vaš partner mogao da sazna nešto što bi vam poremetilo sklad u odnosu. Budite otvoreni na razgovore o zajedničkim potrebama i ciljevima.

Druga polovina septembra vam donosi nesuglasice i nepovjerenje zbog izazovnih aspekata Merkura i Venere sa vašim vladarom Saturnom. Nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova. Vaš partner će insistirati na kvalitetu, dok ćete vi od svega praviti računicu. Napeti odnosi će vam smetati i na kraju ćete popustiti i složiti se sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni, na samom početku septembra upoznaćete osobu koja je neobična i koja se razlikuje od većine ljudi koje poznajete, svojim specifičnim stavovima, pojavom i idejama. Ove osobine će vas privući, a primijetićete i da je vaša simpatija zainteresovana za viđanje sa vama.

Za kratko vrijeme ćete se zbližiti i u početku ćete se dobro slagati. Ubrzo ćete primijetiti i da između vas dvoje postoje i mnoge razlike. Odlučićete se da ipak probate vezu.

Nešto stariji Jarčevi će biti dovoljno mudri da izbjegnu zamke koje će im postavljati osoba koja je u njih potajno zaljubljena, kako bi se uvjerila da li da se upusti u emotivnu vezu sa njima. Vaša mudrost donijeće vam pobjedu i novu vezu.

Zdravlje. Uslov da budete stabilnog zdravlja je pravilna ishrana i svakodnevne fizičke aktivnosti. Ako previše sjedite na poslu, nađite vrijeme da bar sat vremena prošetate, a bilo bi poželjno i da radite rekreativne fizičke vježbe češće nego obično.

U protivnom ćete imati bolove u leđima, koljenima i zglobovima. Moguća je otežana cirkulacija i visok krvni pritisak.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info