Dnevni horoskop za 30.08.2019.

0

Ovan


Udovoljavanje vlastitim željama je dobro iskustvo, ali danas ste na putu pretjerivanja. Ipak, vjerovatno se osjećate srećno ugađajući sebi, sve dok ne pretjerate u iću i piću. Izazov vam je pronaći pravu ravnotežu između poslovnih obaveza i obaveza prema sebi. Svjesna upornost će vam se isplatiti. Umjerenost je ključna riječ za vas danas.

Bik


Vaše emocije još izbijaju iz vas, ali danas ste već smireniji. Lakše vam je stvari odrađivati korak po korak pa čak iako vam emocije smetaju u tome. Nemojte očekivati da će vam danas vaše komunikacijske sposobnosti olakšati situaciju, jer biste mogli dobiti netačnu informaciju koja će razgovore odvesti u potpuno pogrešnom pravcu. Držite se kratkih i jasnih informacija.

Blizanci


Neko bi vam mogao raditi iza leđa ili biste mogli pomisliti na to. Osjećate se ostavljenima po strani, bez pravih informacija kojima svi drugi barataju. Čuvajte se pretjeranih reakcija, jer bi vam se mogle obiti o glavu žešće nego problem koji ste mislili time riješiti. Najbolje bi vam bilo danas odraditi svoj posao najbolje što možete i pustiti stvari na koje nemate uticaja da same dođu na svoje.

Rak


Za svoju današnju kreativnost ne trebate nužno i binu. Iako većinu vremena volite raditi skriveni od svijeta, danas imate potrebu za publikom i da budete u centru pažnje. Ako ne budete pazili na bitne stvari, priznanje prijatelja ili saradnika bi vam lako moglo postati bitnije od samog posla, a to nikada nije dobro po posao. Usmjerite se na svoje obaveze pa će i pohvale doći same od sebe.

Lav


Napetosti se pomalo smiruju, ostavljajući vas svjesnima vlastitih kompleksnih emocija koje i dalje čekaju integraciju u vaš život. Mjesec vam daje izazov kako da ne brinete o tome šta drugi misle o vama te kako su doživjeli vaše donedavne postupke. Budite sigurni da ćete na kraju morati priznati šta vam leži na srcu, bez obzira šta drugi misle o tome.

Djevica


Moraćete se uhvatiti ukoštac sa dešavanjima na poslu, a nakon toga i u kućnom okruženju. Uprkos napetostima i izazovima, neki će u njima prepoznati priliku za lični razvoj i dokazivanje. Možda ćete biti odvojeni od partnera ili se zbog različitih obaveza uputiti na druge strane, ali kratkotrajna razdvojenost pozitivno će uticati na vaš odnos.

Vaga


Dan je pogodan za sve one koji se bave istraživačkim radom ili radom u sjeni. Možda ćete više prekopavati po nekim zbivanjima iz prošlosti ili obnoviti staro prijateljstvo. Prejake emocije kod nekih će probuditi ljubomoru i nagnati ih na pogrešnu procjenu. Krajem dana nestaće napetosti pa ćete istim osobama ili događajima pridavati manji značaj.

Škorpija


Za svakog ćete imati spreman odgovor i niko vas neće moći zateći nespremne. Ljubavna veza počinje se kretati u potpuno novom pravcu. Ne odupirite se i vidite kuda će vas taj put odvesti – mogli biste se ugodno iznenaditi. Umor ne “liječite” popodnevnim spavanjem, jer ćete se osjećati još lošije. Radije otiđite u šetnju!

Strijelac


Ako ste u sukobu s partnerom ili članom porodice, problem nećete moći riješiti nametanjem volje. To će samo raspiriti neslaganje i otežati da dođete do zajedničkih rješenja. U poslovima budite otvoreniji i spremniji na saradnju. Poslovi će vam oduzeti veći dio dana pa će zbog umora otpasti i večernji planovi.

Jarac


Briljiraćete u poslovima vezanim za medije, pisanje i umjetnost. Izvjesni su pregovori i razgovori s uticajnim osobama, koje bi vam mogle pomoći da ostvarite planove. Nezaposlenima se smiješi mogućnost honorarne zarade. Najviše srećnih trenutaka očekuje one koji su zaljubljeni – nešto će se napokon početi događati.

Vodolija


Iako će se poslovne obaveze povećati, donijeće vam i izvjesnu korist. Proširićete krug saradnika i shvatiti da vas jedna osoba svojim kritikama ne ugrožava, nego otkriva nova znanja. Povećana je mogućnost pogrešnog ulaganja novca. Zbog toga, ako nešto kupujete, svakako tražite garanciju, račun ili provjerite rok trajanja.

Ribe


Moraćete imati punu radnu i psihofizičku kondiciju, kako biste se mogli nositi s burnim tempom, manjkom vremena ili zahtjevnim odnosom s ljudima. Sve će biti bitno, od onoga kako izgledate, govorite ili radite pa će većina sanjati o trenucima mira i opuštanja. Toga će danas biti najmanje pa se pripremite na mnogo obaveza.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info