Djevica: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Na početku septembra postojaće neočekivane pogodnosti za saradnju sa inostranim partnerom, što bi vam donijelo veći obim poslova, a samim tim i bolju zaradu. Postoji mogućnost da dobijete stručnu specijalizaciju pod povoljnim uslovima, što bi vam donijelo bolje radno mjesto u budućnosti. Vaši lični kvaliteti će doći do izražaja.

Očekuje vas napredak u kreativnim poslovima. Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom omogućiće vam da pokrenete nove poslovne pregovore, koji će biti uspješni. Imaćete pojačan osjećaj za organizaciju. Vaše rukovodeće vještine će vam donijeti bolji status na poslu. Teškoće ćete imati u odnosima sa poslovnim partnerima, što će vas ometati u postizanju planiranih rokova.

Sredinom septembra, zbog razilaska u interesima i pokušaja manipulacija od strane jednog poslovnog partnera, lako može doći do raskida jedne saradnje, što bi vam nanijelo finansijsku štetu. Usmjerićete se na poboljšanje finansijskog stanja, u čemu će vas ometati novčana previranja. Izbjegavajte rizične investicije i bilo kakve mahinacije. Krajem mjeseca ćete uspjeti da poboljšate finansijsku situaciju zahvaljujući vještim potezima.

Ljubav. Ako ste u vezi, početkom septembra može doći do ozbiljnih neslaganja sa partnerom. Imaćete utisak da vas partner vara ili da nešto krije, što će poljuljati vaše povjerenje. Oko kućnih i porodičnih obaveza nećete moći da se dogovorite. Vaš partner će često biti odsutan i neće vam poklanjati pažnju.

Sredinom septembra doći će do ozbiljne svađe sa partnerom, jer više nećete moći da trpite neizvjesnost i sumnju. Otkrićete kako vas je partner slagao u vezi nečega i to će izazvati vaš bijes. Neophodan vam je kompromis. Krajem mjeseca ćete uspjeti da razumno razgovarate i da počnete da rješavate probleme u vezi.

Ako ste slobodni, zaljubićete se i bićete skloni da idealizujete osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. Nećete obraćati pažnju na dobronamjerne savjete prijatelja koji će vam skrenuti pažnju da se radi o prevrtljivoj osobi koja je sklona lažima i paralelnim vezama.

Upustićete se u avanturu, da biste u drugoj polovini septembra, na osnovu niza loših iskustava sa vašom simpatijom, zaključili kako su vaši prijatelji bili u pravu. Nakon toga ćete upoznati nekog novog ko uliva povjerenje.

Nešto starije Djevice dobiće veliku pažnju od strane osobe koja će im se na prvi pogled dopasti. Posumnjaćete da nešto nije u redu kada vam ta osoba bude stalno tražila neku uslugu. Okrenućete joj leđa, jer vam je dosta razočarenja.

Zdravlje. Bićete uglavnom stabilnog zdravlja. Više nego obično ćete biti zainteresovani za sport i rekreaciju i odlučićete da se bavite fizičkim vježbama svakodnevno. Ostaje vam još da ojačate volju kako biste istrajali u vašoj odluci.

U drugoj polovini septembra će vam zdravlje biti osjetljivo. Posebno ako ste podložni alergijama. Moguća je i zubobolja.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info