Blizanci: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Vaš vladar Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom i donijeće vam praktične ideje u vezi ostvarenja jednog tajnog plana, koji ćete uspješno realizovati. Na taj način ćete steći prednost nad konkurencijom.

Merkur će 03. septembra praviti konjunkciju sa Marsom, a narednog dana i sa Suncem. Bićete u mogućnosti da pokrenete nove poslovne projekte ili da pokrenete privatni biznis. Imaćete snažnu motivaciju, bićete vješti u planiranju i organizovanju, sve ćete obavljati praktično i na vrijeme. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja.

Merkur će 07. Septembra praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla. Nejasne informacije, loša organizacija i neslaganje sa kooperantima u zajedničkom poslu ometaće vas u završnoj fazi jednog posla, što će vam nanijeti finansijske gubitke. Sa poslovnim partnerima ćete imati teškoće, jer se neće držati zajedničkog dogovora.

Trigon Marsa sa Saturnom će vam pomoći da pažljivo isplaniranim akcijama poboljšate finansijsku situaciju. Opozicija Sunca sa Neptunom dovešće do sklonosti ka pogrešnim odlukama i potezima, a to bi moglo da negativno utiče na vaše poslovne odnose i na finansije.

Posao koji radite u saradnji sa jednim poslovnim partnerom će kasniti zbog potrebe za dodatnim ulaganjima koja nećete moći da obezbijedite. Teškoće ćete imati ako se bavite javnim i pravnim oblastima. U drugoj polovini septembra vaše kreativne ideje omogućiće vam da prevaziđete teškoće i da poboljšate finansijsko stanje.

Ljubav. Ako ste u vezi, septembar će za vas biti promjenjiv i nestabilan na polju ljubavi. Bićete prezauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što će izazivati nezadovoljstvo vašeg emotivnog partnera i članova porodice. Dodatne napetosti će izazivati neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija. Vama će biti potreban mir u kući, ali nećete uspjeti da postignete sklad.

Merkur i Venera će sredinom septembra ući u znak Vage i uneće više radosti i zabave u vaš odnos sa partnerom. To će vam pomoći da prevaziđete nesuglasice. U trećoj dekadi septembra ćete imati dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i preuzećete više inicijative da organizujete zajedničke aktivnosti, izlaske i zabavu. Postići ćete željeni sklad u vezi..

Ako ste slobodni, prolazne avanture i zabava biće jedino što će vas interesovati u prvoj polovini septembra. Započećete tajnu vezu, više aferu, sa osobom koja nije slobodna, a sa kojom ćete imati promjenjiv i napet odnos, jer će pokušavati da utiče na vas kako bi vas navela da sve radite po njenoj volji. Jedino što će vam prijati sa njom biće intimni odnosi.

U trećoj dekadi septembra zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati na zabavi. Biće to ljubav na prvi pogled i prilika za skladnu i dugu vezu.

Stariji Blizanci će biti previše zaneseni i činiće svakakve usluge osobi u koju su zaljubljeni, sve dok se ne uvjere da ih ova iskorištava. Nakon velikog razočarenja, odlučićete da posvetite pažnju osobi koja već dugo pokušava sa vam se približi.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo u septembru. Potrebno vam je da se više bavite fizičkim aktivnostima kako biste ojačali kondiciju i imunitet. Smetnje i prolazne tegobe su moguće u vezi probave.

Povremeno možete osjećati bolove u leđima i koljenima. Poboljšanje vas očekuje krajem septembra. Prijao bi vam odlazak u banju i svakodnevna relaksacija.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info