Bik: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019. godine

0

Posao. Početak septembra donijeće vam pogodnosti za razvoj jedne ideje koju ste ranije započeli da razrađujete i koja sada može da vam donese uspjeh ili poboljša uslove za ostvarivanje važnih ciljeva na poslu. Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, što će vam omogućiti da vašu ponudu plasirate na šire tržište.

Saradnja sa inostranim partnerima će se poboljšati. Mada će vaši projekti, koji su vezani za oblasti kreativnog rada, napredovati, u svemu će vas kočiti finansije. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Neptunom. Ovo će vam donijeti povećane troškove. Budite pažljivi i izbjegavajte da ulazite u dugove, a naročito izbjegavajte veće finansijske rizike.

Opasnost od velikih finansijskih gubitaka, usljed nepromišljenih finansijskih rizika, naglašena je tokom ovog mjeseca. Budite jednako pažljivi što se tiče novih investicija. U vezi toga bi nešto moglo da krene nizbrdo i da se nađete na gubitku.

Merkur i Venera će 14. septembra ući u znak Vage i vaše polje usluga. Započećete da planirate kako da privučete više korisnika vaših usluga i u tu svrhu ćete koristiti moderne metode oglašavanja. Saturn, koji vlada vašim poljem posla, krenuće direktno i počećete da ubrzano rješavate sve radne zadatke koji su bili u zaostatku.

Na polju platnog prometa će vam teškoće donijeti kvadrat Jupitera sa Neptunom. Finansijski ćete biti u minusu pa izbjegavajte nova zaduživanja i pripazite na troškove. U trećoj dekadi septembra ćete uspjeti da popravite finansijsku situaciju i izađete iz minusa. Nailazićete na nesuglasice sa radnim kolegama.

Ljubav. Ako ste u vezi, na početku septembra doći će do promjene koja će pozitivno uticati na vaš odnos sa partnerom. Bićete otvoreniji na razgovore o raznim temama. Očekuje vas više intimnih trenutaka. Vaša veza će postiti dinamičnija, sa više zajedničkih aktivnosti, u čemu ćete uživati.

Sredinom septembra nećete moći da jasno sagledate potrebe voljene osobe. Djelovaće vam da se vaš partner čudno ponaša i da nešto krije od vas. To će dovesti do ozbiljnih nesuglasica i poljuljaće vaše međusobno povjerenje. Neophodno je da razjasnite nesporazume i da više razgovarate o onome što vam smeta u vezi.

Ako ste slobodni, zabava je ono što će vam trebati tokom septembra. Tragaćete za osobom sa kojom možete da se opustite i uživate, bez razmišljanja i planova o budućnosti. Prosto ćete željeti da pored sebe imate nekoga ko umije da uživa u sadašnjem trenutku.

Jedan vaš prijatelj je upravo takav tip, ali prelaženje granice prijateljstva ne bi bilo poželjno, jer bi vam donijelo razočarenje. U trećoj dekadi septembra upoznaćete osobu koja će imati dobar osjećaj za vaše potrebe u ljubavi. Započećete novu vezu.

Stariji Bikovi će imati prilično dinamična dešavanja na emotivnom polju. Vaši pokušaji da osvojite osobu koja vam se dopada završiće se neuspjehom. Osoba kojoj se vi dopadate će biti stalno u vašoj blizini, ali nećete biti spremni za nju.

Zdravlje. Potrebno vam je da promijenite način svoje ishrane, da se više krećete i da izbjegavate velike fizičke napore. Biće vam osjetljivi želudac i crijeva. Imunitet će vam biti u padu, a to će vas činiti podložnim prehladi.

Osjećaćete smetnje u kostima i zglobovima, posebno ako ste podložni reumi. Treća dekada septembra vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info